Mil Caminhos - Fernão Pires 2022

Spar 59%

Restparti: Spar 59% på Sommerfrisk portugiser med 5/5 stjerner!

Vinavisen

Vi har et lille restparti af denne sommerfriske portugiser med 5/5 stjerner fra Vinavisen til langt under halv pris!

Vinen er produceret i området omkring Lissabon, primært på nationaldruen Fernão Pires.

Fernão Pires  er en portugisisk grøn drue med en helt unik karakter. Den dufter af blomster, mandarin og lime. Besidder en enorm friskhed og en flot syre. 

Markerne ligger højt med udsigt over floden Tejo´s udløb i Atlanterhavet. Selvom vi er langt mod syd, så blæser der altid en kølig brise her.

Det giver fuldmodne druer, der besidder en fantastisk friskhed. 

Det er kombinationen mellem moden frugt og frisk syre, der gør denne vin til noget helt enestående.

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
49,00 kr. v/6
119,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Mr Ruby

Forhandler

Fakta

Druer Fernão Pires
Vingård Quinta Santa Sebastiao
Område Lissabon
Land Portugal
Årgang 2022
Alkohol 12%
Drikkes bedst Nu og to år fremVingården Quinta de São Sebastião ligger nord for Lissabon. Det siges, at hvert eneste hus i området er bygget på en romersk fundament. Det er muligvis ikke helt troværdigt, men faktum er, at området har en lang historie, også som vinområde. De klimatiske forhold er meget specielle her, med Atlanterhavet på den ene side og floden Tajo på den modsatte side. Vinmarkerne er så at sige omgivet af kølende vand.

Vinen er primært produceret på den lokale portugisiske drue Fernão Pires . De specielle klimatiske forhold giver fuldmodne druer, der besidder en fantastisk friskhed. Det er kombinationen mellem stor saftig modenhed og frisk syre, der gør denne vin til noget helt enestående.

Fernão Pires er en portugisisk grøn drue med en helt unik karakter. Den dufter af blomster, mandarin og lime. Besidder en enorm friskhed og en flot syre.

Quinta de São Sebastião

Quinta de São Sebastião er beliggende i Arruda dos Vinhos. Arruda dos Vinhos er en kommune i Lissabon-distriktet i Portugal.

Quinta de São Sebastião hovedformål er at bevare og formidle, hvad det rige og mangfoldige mikroklima, der omgiver dem, har at byde på. Samt at bevare det unikke "terroir" i Arruda dos Vinhos gennem vine lavet med enkelhed, minimal indgriben og så du kan mærke havet, regionens skråninger og dets forskellige højder.Se flere vine fra Quinta de São Sebastião

5/5 stjerner fra Vinavisen
"En dejlig hvidvin med en frisk drueduft med strejf af selleri og med en fyldig smag, der er tør uden at knase med modne grønne druer som den dominerende note."

Flere vine fra Mr Ruby


Forhandlere