Monte del Frà - Valpolicella Ripasso Classico Superiore Lena di Mezzo 2021

Spar 21%

Restparti: Fantastisk flot "high-end" Ripasso fra Monte del Frà med 2 x 92 point!

92 point
James Suckling

92 point
Winescritic

4 stjerner
Vivino

Vi har et lille restparit af denne fantastiske flottte "high-end" Ripasso fra Monte del Frà, Lena di Mezzo med max smag!

Vi sælger nu til ekstra lav pris!

Vinen har fået hele 92 point fra James Suckling og drengene fra Winescritic følger trop med ligeledes at give vinen 92 store point.

På Vivino har brugerne givet vinen flotte 4,1 stjerner.

Ripasso er produceret af den friske Valpolicella tilsat gærresterne fra Amarone-produktionen. Herved startes en anden gæring, som koncentrerer vinens aroma og giver den større fedme.

Vinen har en saftig og delikat frugtsmag med tørrede noter og samtidig frisk frugt, flot smagsintensitet, samt en eftersmag der pirrer med fine krydderier. I næsen finder man tørret frugt, kaffe, og peber.

Kort sagt, en High end Ripasso, der sidder lige i skabet.

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
149,00 kr. v/6
189,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Propperiet

Forhandler

Fakta

Druer Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella
Vingård Lena di Mezzo
Område Veneto
Land Italien
Årgang 2021
Alkohol 14%
Drikkes bedst Nu og 3 år frem
Lagring 3 årProduceret af den friske Valpolicella tilsat gærresterne fra Amarone-produktionen. Herved startes en anden gæring, som koncentrerer vinens aroma og glycerol-indhold (= større fedme).

Efter endt gæring lagrer vinen 18 måneder på 3000 liters egetræsfade for at modnes.

I næsen finder man tørret frugt, kaffe, og peber. Saftig og delikat frugtsmag med tørrede noter og samtidig frisk frugt, flot smagsintensitet, og en eftersmag der pirrer med fine krydderier. Bør matches med kalvekød som for eksempel Vitello Tonato.

Lena di Mezzo

I 2006 købte Monte del Fra den 17,8 hektar store ejendom "Tenuta Lena di Mezzo" i Fumane, i det bakkede landskab i hjertet af Valpolicella Classico. Før i tiden opkøbte Monte del Fra sine druer til produktion af Valpolicella-vine, men i dag er de så godt som selvforsynende.

Det har betydet enormt meget for råvare-kvaliteten og det sidste løft har man givet vinene ved at indlede et samarbejde med ønologen Paolo Grigolli, der er et af de store navne i Veneto. De seneste år har været en lang høst af international anderkendelse.

Husets høster stor anderkendelse i det engelske "Decanter Wine Magazine", husets Valpolicella-vine har modtaget højere og højere scorer i amerikanske "Wine Spectator", i det italienske vinblad "Gambero Rosso", og nu er sågar Robert Parkers Wine Advocate begyndt at anmelde husets vine.Se flere vine fra Lena di Mezzo

4,0 stjerner på Vivino
"Forholdsvis lys farve. Feminin, forfinet næse med roser, hyben og tørrede figner. Lækker bærsødme i munden hvor de tørrede krydderier tager over og ender i behageligt bid. Elegant Ripasso."

Flere vine fra Propperiet


Forhandlere