Tola Terre Siciliane Grillo 2022

Spar 30%

Lækker italiensk Grlllo-hvidvin til ekstra lav pris!

Dette er en af vores mest solgte hvidvine til dato og den er god!

Denne nye friske årgang er den perfekte meditationsvin!

Der er tale om en hvidvin lavet på en af de lokale sicilianske hvidvinsdruer, der trives fantastisk i det varme klima, og som formår, at bevare noget syre og friskhed - varmen til trods.

Der er let cremet frugt på tungen, suppleret med stringent mineralitet. Dvælende flintet frisk bid i enden.

Vingården Tola leverer med denne Terre Siciliane Grillo uhørt høj kvalitet til lav pris.

Vi er sikre på at du vil elske denne dejlige vin.

Køb nu til ekstra lav pris!

Slå til før den er væk!

Del vinen på
69,00 kr. v/6
99,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Propperiet

Forhandler

Fakta

Druer 100% Grillo
Vingård Azienda Vitivinicola Tola
Område Sicilien
Land Italien
Årgang 2022
Alkohol 12,5%
Drikkes bedst Nu og 2 år fremGrillo er en af de lokale sicilianske hvidvinsdruer, der trives fantastisk i det varme klima, og som formår, at bevare noget syre og friskhed - varmen til trods. Druerne er håndplukket, og dernæst bragt til nedkøling til 4 grader i en ståltank, hvor mosten har fået lov til at trække aromaer af skindet i 18 timer. Det har skabt en fyrig blomsterbouquet med akacie og rapsmark i fuldt flor. Let cremet frugt på tungen, suppleret med stringent mineralitet. Dvælende flintet frisk bid i enden. Formidabel vin til lettere fiskeretter. 

Azienda Vitivinicola Tola

Azienda Vitivinicola Tola er beliggende på Siciliens nordvestlige kyst i et af de smukkeste områder på Sicilien, hvor de højtbeliggende solbeskinnede bløde bakker møder Middelhavet. Tola er navnet på familien, som står bag vingården og som i dag bestrides af Mimmo Tola. Forældre og bedsteforældre havde leveret druer til kooperativer gennem årtier, men i 2002 besluttede Mimmo sig for at starte sin egen produktion. Ikke nogen dårlig beslutning. Tola´s vinmarker ligger i et relativt køligt hjørne af Sicilien, hvor den kølige vestlige havbrise, hjælper til med at forlænge druernes modningsproces og sikre et fint naturligt syre-indhold. Perfekte betingelser hvis man ønsker at producere god vin. Mimmo Tola´s vine har en bemærkelsesværdig frisk frugt, samt i de hvide vine, et bemærkelsesværdigt flot syre-indhold, der gør vinene utroligt velegnede som ledsagere til middags-bordet.

Se flere vine fra Azienda Vitivinicola Tola

Flere vine fra Propperiet


Forhandlere