Ponte Lungo - Mio Silenzio Grande Edizione 2022

Spar 49%

Årets Italienske vinkup i begrænset særudgave med 98/99 point!

98/99 point
Luca Maroni

Ponte Lungo - Mio Silenzio Grande Edizione 2022 er en begrænset særudgave af storhittet Mio Silenzio.

Tidligere Edizione-udgaver (vi havde den sidst i årgang 2015) var et blend, men det er lykkes for producenten at købe sig ind på marker på Sicilien med Nero d'Avola-druer i meget høj kvalitet.

Man er derfor gået benhårdt efter at fremhæve denne ene drues kvalitet på fornemmeste vis med dens silkebløde intensitet.

Flasken ligner en million. Vinen smager tæskedyrt. Men prisen er crazy lav.

Vidunderligt megen velsmag pakket i en flaske til så herligt lav en pris.

Ponte Lungo har endnu en gang ramt plet med deres filosofi om at træde udenom traditionens fodspor, og i stedet gå lige efter den gode smagsoplevelse.

Ponte Lungo - Mio Silenzio Grande Edizione er på grund af sin perfekte balance skudsikker både før, under og efter maden.

En fremragende vin til både mad & meditation

Del vinen på
69,00 kr. v/6
135,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Gallovini

Forhandler

Fakta

Druer Nero d'Avola
Vingård Ponte Lungo
Område Italien
Land Italien
Årgang 2022
Alkohol 14%
Drikkes bedst 2023 - 2027
Lagring 10 måneder på små egefadeTidligere Edizione-udgaver (vi havde den sidst i årgang 2015) var et blend, men det er lykkes for producenten at købe sig ind på marker på Sicilien med Nero d'Avola-druer i meget høj kvalitet.

Man er derfor gået benhårdt efter at fremhæve denne ene drues kvalitet på fornemmeste vis med dens silkebløde intensitet.

Ponte Lungo har endnu en gang ramt plet med deres filosofi om at træde udenom traditionens fodspor, og i stedet gå lige efter den gode smagsoplevelse

Ponte Lungo

Pontelungo forsøger med sine vine - at gå i en anden retning, end de fleste andre italienske producenter. Mikroproducenterne i Italien forsøger ofte at ramme den samme klassiske stil, som deres forfædre har frembragt og afholdt i generationer. 

Pontelungo ser sig derimod overhovedet ikke tilbage, men forsøger tværtimod at ramme en moderne, ekstremt frugtrig stil, som en stor procentdel af vinpublikummet efterspørger, men har svært ved at finde.

​Pontelungo har i årevis arbejdet for at opnå fyldigere og mere frugtrige vine, end de ellers så ranke toscanske madvine. Resultatet er blevet bedre år for år.Se flere vine fra Ponte Lungo

98/99 point fra Luca Maroni
"One of Italy's best red wines this year".

Flere vine fra Gallovini


Forhandlere