Síbio - Portvin - Smagekasse 2.0

Spar 50%

Spar 50% på Portvin - Smagekasse til den perfekte jul!

Portvin - Smagekasse er en skøn mikskasse af portvine med en bred smagspalette. Både den saftige, røde LBV og den mørke Tawny har mange fans i 'sæsonen' så vel som udenfor. Vi har pakket en smagekasse til dig, hvor begge typer er repræsenteret og kan vække glæde hos både dig og dine gæster.

3 flasker Síbio - LBV 2017 - God til fuldmodne oste, kraftig chokoladekage og årstidslækkerier med bagte frugter. Den rige dybde og smagsmodenhed i vinen gør den også virkelig velegnet til visse kødtyper. Har du lyst til at prøve noget nyt, så vil vi anbefale dig at servere vinen som et både unikt og lækkert match til vildt i sæsonen.Det kunne for eksempel være dyreryg med bagte rodfrugter, kraftig sauce og syltede bær. Eller den mindst komplicerede: Bare som den er!

3 flasker Síbio - Tawny Port Reserva - Med sine mørke nødder i smagen er den dejlig til at supplere lidt hyggeknas i den mørke tid. Ligeledes er den en oplagt og yderst prisstærk perfekt partner til juleknas, når vi er på den tid af året. Eller gør som portugiserne og prøv den som en afkølet aperitif. Du kan sagtens servere den direkte fra køleskabet.

Køb nu til kun 699 kr.!

Del vinen på
699,00 kr. v/1
1.399,00 kr. v/1 stk


Forhandler

Flere vine fra Gallovini


Forhandlere