Rain Cloud - Red Blend 2020

Spar 43%

Supersaftig Californisk Charmetrold fra Napa Valley til vanvittig lav pris!

Rain Cloud - Red Blend er et supersaftigt 'red blend' fra Napa Valley i Californien, som du vil elske!

Der er tale om en saftig og frugtig californisk vin. En utrolig behagelig vin med masser af fylde.

Hvilke druer, der leverer smag, kulør og vinens særpræg, må imidlertid være op til den enkelte vinnyder at vurdere og smage sig frem til. Det oplyses nemlig ingen steder.

Vi gætter dog på i hvert fald Zinfandel og Syrah. Rain Cloud har nemlig mange af de karaktertræk, man typisk forbinder med disse druer. Blandt andet farven, det krydrede, varme snit og ikke mindst blødheden.

Måske er der også en snert af den amerikanske darling-drue, Cabernet Sauvignon i? Smag selv efter og gæt med.

Denne vin må du bare ikke gå glip af - Køb nu til vanvittig lav pris!

Uanset 'opskriften' så er det en umanerligt dejlig vin, der lægger sig i selen for at please sit publikum uden på nogen måde at gå hen og blive ligegyldig. Den kunne godt koste mere, men det gør den besynderligt nok ikke. Det skyldes formentligt det hemmeligholdte blend.

Det er dog ikke noget man som vinnyder ligger søvnløs over. Når man finder en lille perle til en så favorabel pris, får man derimod pludselig energi nok til at fylde den ene flaske efter den anden på plads i kælderen. Her er ganske enkelt stor drikkeglæde for hver eneste krone!

Med andre ord, så står du overfor et virkelig godt vinkup med urimeligt høj kvalitet i forhold til prisen, som vil egne sig fortrinligt til at forkæle både din egen og dine gæsters gane.

Del vinen på
79,00 kr. v/6
139,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Gallovini

Forhandler

Fakta

Vingård Rain Cloud
Område Napa, Californien
Land USA
Årgang 2020
Alkohol 14,5%
Drikkes bedst Nu og 4 år fremFlot, dyb rubinrød farve i glasset. Smagen har modne, sorte kirsebær, brombær, hints af chokolade og et lille strejf af peber i sig. Den er medium-fyldig i kroppen og dens bløde, blide tanniner arbejder flot sammen med den meget behagelige frugtsyre. Fin afslutning, der ikke lader noget tilbage at ønske: Den er både mellemlang, dyb og interessant.

Rain Cloud

Rain Cloud er en ny serie af vine fra producenten Ca'momi. De italienske immigranter, Dario og Stefano har de sidste 20 år imponeret med at få gode resultateter i Napa og i området omkring Napa. De har ikke glemt deres italienske ophav, hvilket tydeligt skinner igennem i struktur og smag i deres vine. Se flere vine fra Rain Cloud

Anmeldelser for 2018 årgangen:

5/5 stjerner fra Vinavisen
"Denne rødvin er lidt af en charmetrold. Den har en blød, afrundet frugtsmag, noter af mørke bær, tilpas syre og en sødme, som mange vil være glade for."

5 stjerner fra Gastromad
"Farven i glasset er ren klar og dyb mørkerød. Bouqueten er let syrlig med en anelse eg. Let anstrøg af solbær og blommer. Munden fyldes med noter af fad og peber samt en fedme af svesker. En overraskende god californisk rødvin, der ikke fortæller hvilke druer der brugt. Jeg tænker dog, at den har anstrøg af zinfandel og andre. Den har en har en halvlang og dyb eftersmag af blommer.
Rain Cloud kan nydes sammen forskellige gryderetter, burgere, grillbøffer m.m.."

Flere vine fra Gallovini


Forhandlere