Signature Chef Claus Holm Syrah Grenache 2020

Spar 53%

Top-anmeldt sydfransk rødvin fra populær TV-kok til chock-pris!

91 point
Mad og Monopolet

Guldmedalje
Gilbert og Gaillard

Så er der serveret… Topanmeldt sydfransk rødvin fra den populære TV-kok, Claus Holm.

Vinen er skabt på en blanding af Grenache og Syrah fra den berømte vinregion, Languedoc-Roussillion.

I glasset kan du glæde dig til en vin, der på smukkeste vis forener kødfuld smagsintensitet, som i Chateauneuf du Pape med et touch af nordrhône i form af knuste peberkorn og parfumerede violer.

Claus Holms rødvin er endda forkælet med hele 12 måneders egetræslagring, der føjer yderligere smagskompleksitet til vinen. En helt oplagt ledsager til et stort udvalg af danske hverdagsretter samt charcuterie, oste og tapas.  

Toprated i denne årgang 2020 af det prestigefyldte anmeldermedie, Gilbert & Gaillard!

Nyskænket fra flasken er vinen mørk kirsebærrød i glasset.

Næsen dyb og kompleks med violer, hindbær, jordbær, sorte kirsebær, blommer og brombær, der tilføres spændende nuancer af oliven, knust peber, tørrede urter og bacon samt luksus krydderier fra de 12 måneders lagring på egetræsfade.

I munden er vinen intens og lækker fyldig med elegant krydret bærfrugt.

Madvenlige og finpolerede tanniner danner rammen og den lange finish, der rundes af med nymalet kaffe og mørk chokolade.

Syrah og Grenache i klassisk sydfransk charmestil! 

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
69,95 kr. v/6
149,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 999 kr. fra Novin

Forhandler

Fakta

Druer 70 % Syrah og % 30 Grenache
Område Languedoc-Roussillion
Land Frankrig
Årgang 2020
Alkohol 14%
Drikkes bedst Nu og 5-8 år fra høståret
Lagring 12 måneder på egetræsfadeVinen er fremstillet på 70 % Syrah og % 30 Grenache, der høstes i den kendte sydfranske region Languedoc-Roussilion. Vinen har modnet i 12 måneder på egetræsfade.

Nyskænket fra flasken er vinen mørk kirsebærrød i glasset. Næsen dyb og kompleks med violer, hindbær, jordbær, sorte kirsebær, blommer og brombær, der tilføres spændende nuancer af oliven, knust peber, tørrede urter og bacon samt luksus krydderier fra de 12 måneders lagring på egetræsfade. I munden er vinen intens og lækker fyldig med elegant krydret bærfrugt. Madvenlige og finpolerede tanniner danner rammen og den lange finish, der rundes af med nymalet kaffe og mørk chokolade. Syrah og Grenache i klassisk sydfransk charmestil! Drik nu, eller gem 5-8 år fra høståret.  

Claus Holm sydfranske rødvin passer perfekt til rødt oksekød, lam med krydderurter, koteletter, burgere, simremad, charcuteri og cremede oste. Nydes optimalt ved 15-17°C

91 point fra Mad & Monopolet
"Rigtig fin rødvin fra Languedoc, som er lavet i samarbejde med TV-kokken Claus Holm. Næsen bydes på duft af mørke kirsebær, blommer, svampe, peber og et hint af røg. I munden har den masser af tanniner og en god fylde, hvor du fornemmer masser af frugt. Den er fremragende til nogle af de klassiske simreretter eller grillretter."

Gold Medal – Gilbert & Gaillard 
“Deep garnet tinged with ruby-brown. The nose is driven by plum and black cherry with flower and garrigue plant notes. Mediterranean palate revolving around a canvas of sun-ripened fruit. Tannin presence with heat on the finish offering a reminder of its provenance.”

Flere vine fra Novin


Forhandlere