The Wolftrap Red Boekenhoutskloof 2022

Spar 25%

Vinøs vildskab fra Sydafrikas svar på Rhône-dalen med 95 point!

95 point
International Wine and Spirits Competition

Her får du Vinøs vildskab fra Sydafrikas svar på Rhône-dalen med 95 point fra International Wine and Spirit Competition!

Der er tal eom ekspressiv vinøs vildskab lavet på druerne; Shiraz, Mourvédre og Viognier fra Sydafrikas svar på Rhône-dalen

Vinen kommer fra Boekenhoutskloof, som er en sublim 100 point producent, der vandt prisen " Wine of the Year 2020" af Platter’s.

Boekenhoutskloofs Wolftrap-vine henter deres navn fra en fælde, som Marc Kent en dag opdagede nær vingården.

Den var blevet bygget af de tidlige pionerer i Franschhoek, som et værn mod dalens vilde dyr.

Wolftrap-vinene kendetegnes ved en kolossal ekspressivitet, en slags vinøs vildskab om man vil det, som er vinseriens navn værdigt.

Wolftrap Red sammensættes af Shiraz, Mourvédre og Viognier-druer fra Swartland, Sydafrikas svar på Rhône-dalen.

Vinen byder på en imødekommende frugtig bouquet af fuldmodne bær, et let strejf af parfume samt noter af mokka og vanilje.

Smagen er blød, fyldig og appetitvækkende frugtig.

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
89,95 kr. v/6
119,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Philipson Wine

Forhandler

Fakta

Druer 65% Syrah, 32% Mourvédre og 3% Viognier
Vingård Boekenhoutskloof
Område Swartland
Land Sydafrika
Årgang 2022
Alkohol 14%
Drikkes bedst Nu og 3-5 år frem
Lagring Vinen er lageret i Franske EgetræsfadeBoekenhoutskloofs Wolftrap-vine henter deres navn fra en fælde, som Marc Kent en dag opdagede nær vingården. Den var blevet bygget af de tidlige pionerer i Franschhoek, som et værn mod dalens vilde dyr. Wolftrap-vinene kendetegnes ved en kolossal ekspressivitet, en slags vinøs vildskab om man vil det, som er vinseriens navn værdigt. Wolftrap Red sammensættes af Shiraz, Mourvédre og Viognier-druer fra Swartland, Sydafrikas svar på Rhône-dalen. Vinen byder på en imødekommende frugtig bouquet af fuldmodne bær, et let strejf af parfume samt noter af mokka og vanilje. Smagen er blød, fyldig og appetitvækkende frugtig.

Vinen passer perfekt til Barbecue, Fjerkræ (mørkt kød), Gris, Lam, Meditationsvin, Okse, Ost (faste), Simreretter, Vildt (fugle)

Vinen er Vegansk: Når vin er vegansk betyder det, at under selve produktionen af vinen, har vinen ikke været i kontakt med nogen form for dyr.

Boekenhoutskloof

Boekenhoutskloof er en sublim 100P producent, der vandt prisen " Wine of the Year 2020" af Platter’s. Den Sydafrikanske topproducent har blandt andet specialiseret sig i at lave landets bedste Syhah ifølge Robert Parker. Boekenhoutskloof er den eneste sydafrikanske vingård, som har opnået de maksimale 5-Stjerner i den prestigefyldte, Wine Buyers Guide af Robert Parker. Vingården kan dateres helt tilbage til 1776.Se flere vine fra Boekenhoutskloof

Flere vine fra Philipson Wine


Forhandlere