Weintor - Spätburgunder 2022

Spar 26%

Lækker Pinot Noir fra det fremadstormende vinhus Weintor!

Her får du en tysk Pinot Noir fra det fremadstormende vinhus Weintor!

Weintor, hold øje med navnet, vinhuset stormer frem med dets kvalitetsvin til menneskepenge!

Kvalitetsbevidst tysk kooperativ med forfriskende, læskende Spätburgunder til foræringspris.

Her er masser af friskhed og elegant, saftig frugt.

Hvis god tysk Pinot Noir ikke behøver at koste mere, kan vi godt undvære Bourgogne for en stund.

For få år tilbage havde mange af os ikke hørt om Spätburgunder. Men Spätburgunder, sådan som tyskerne kalder Pinot Noir, vinder hurtigt frem.

Med sit køligere terroir er Tyskerne hurtigt blevet verdensmestre i at skabe forfriskende, læskende Spätburgunder, som kræver en undskyldning for ikke at drikke snarere end for at drikke.

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
99,95 kr. v/6
135,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Philipson Wine

Forhandler

Fakta

Druer Spätburgunder
Vingård Deutsches Weintor
Område Pfaltz
Land Tyskland
Årgang 2022
Alkohol 13%
Drikkes bedst Nu og 1-2 år fremFor få år tilbage havde mange af os ikke hørt om Spätburgunder. Men Spätburgunder, sådan som tyskerne kalder Pinot Noir, vinder hurtigt frem. Med sit køligere terroir er Tyskerne hurtigt blevet verdensmestre i at skabe forfriskende, læskende Spätburgunder, som kræver en undskyldning for ikke at drikke snarere end for at drikke.

Når Tysklands store, kvalitetsbevidste kooperativ Weintor laver økologisk Spätburgunder fra Pfalz, er det bestemt ingen undtagelse. De røde bær som jordbær, hindbær og tranebær hvivler ud af glasset sammen med Spätburgunders karakteristiske, tyske krydring. Ja, drikkeglæden er måske nok stor men glasset sjældent stort nok. 

Deutsches Weintor

"Deutsches Weintor" er indgangen til "Deutsche Weinstraße" (den tyske vinrute), landets ældste vinrute. Den blev bygget for næsten 90 år siden og tilhører vingården Weintor, som er opkaldt efter dette monument.

Denne imponerende port ligger direkte på grænsen til Alsace i Frankrig. Den er 20 meter høj, 16 meter bred og skjult nedenunder er vinkældre med en kapacitet på 400.000 liter. To kobbermotiver kroner dens kant og er symboler på evig velstand beregnet til vinboerne langs ruten.

I det kulturelle landskab i Pfalz finder man en lethjertet og ubekymret mentalitet, et middelhavsklima og mange store fornøjelser.

Tysklands førende vinregion er beliggende langs den tyske vinrute og er Tysklands førende vinregion med næsten 23.400 hektar, et absolut must for vinelskere.

Her finder du ikke kun fine Rieslings og Pinot men også varianter som Dornfelder, Sauvignon Blanc og endda Cabernet Sauvignon.Se flere vine fra Deutsches Weintor

Flere vine fra Philipson Wine


Forhandlere