Amicale Rosso 2020

Spar 50%

Danmarks bedste & billigste AMARONE-alternativ!

97 point
Luca Maroni

Guldmedalje
Gilbert og Gaillard

Guldmedalje
Berliner Wein Trophy

4,0 stjerner
Vivino

97 points fra Luca Maroni for 7. år i træk – topkvaliteten fra Amicale er en garanti år efter år!

Vinen hed tidligere Amicone, men blev tvunget af til at skifte navn til Amicale.

Vinens duft, smag og ikke mindst navn kom nok lidt for tæt på Amarone, og det fik Amarone-konsortiet til at gennemtvinge en navneændring af en af DK’s mest foretrukne rødvine!

Fair nok. Det er nemlig nemt at forveksle Amicale med Amarone, hvis vi ser bort fra prisen. Vi taler samme druesorter, samme område og samme fremstillingsmetode som en rigtig Amarone. 

Druerne plukkes dog udenfor den officielle ”DOCG Amarone”, så vinen må ikke kaldes Amarone.

Amicale betyder "blive venner med dem”, men trods sit nye navn er vinen den samme.

Bag sit venlige, pleasende ydre finder du stadig DK’s bedste Amarone-dræber - til samme superpris som før.

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
61,95 kr. v/6
124,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 999 kr. fra Novin

Forhandler

Fakta

Druer Corvina, Molinara og Rondinella
Vingård Schenk
Område Veneto
Land Italien
Årgang 2017
Alkohol 14%
Drikkes bedst Nu og 5-7 år fra høståretNyskænket står Amicale mørk kirsebærrød i glasset… Næsen imponerer med duft som en rigtig Amarone med svesker, rosiner og sødmefulde mørke kirsebær, saftige blommer, læder, vaniljekrydderi og chokolade. Vinen lægger sig silkeblød på tungen, hvor spandevis af saftig bærfrugt møder krydrede lækkerier fra fadlagringen. Venlige tanniner i den lange, fine finish. Drik nu, eller gem 5-7 år fra høståret.

Nyd Amicale til hygge, BBQ, and, flæskesteg, tapas og en bred vifte af danske hverdagsretter. Glem ikke de gode oste! Servér ved 16-18°C

Amicale 2020 er produceret på Corvina, Molinara og Rondinella, som høstes i Veneto. Druerne får lov til at overmodne på vinstokken, mens de resterende druer efter høsten koncentreres til små, rosinlignende smagsbomber ved lufttørring. Når gæringen er fuldført bliver en del af vinen modnet i 12 måneder på franske tonneauxfade.

Schenk

Schenk er et stolt og traditionsrigt schweizisk vinfirma, som i dag også ejer vinmarker og vinerier i Frankrig, Spanien og Italien. Med sine fem ønologer samt to ”flying winemakers” fremstiller topprofessionelle Schenk Italia vin fra hele Italien – heriblandt de fremragende og succesfulde brands Amicone og Masso Antico.

Schenk er en af Italiens største producenter og fremstiller omkring 80 millioner liter vin om året. De er rigtigt gode til at lave god vin til lave priser.Se flere vine fra Schenk

Anmeldelser af Amicale 2020

97 point – Luca Maroni 
NY TOPSCORE - FOR 7. ÅR I TRÆK !!

Double Gold Medal – Gilbert & Gaillard
“Fairly rich red colour. Very inviting, racy and concentrated nose of black fruit, ripe plum and sweet spices. On the palate, a woody character blends well with a powerful, well-established body. A noble yet classic profile.”

GOLD MEDAL WINNER - Berliner Wein Trophy

Flere vine fra Novin


Forhandlere