Masca del Tacco Luli Primitivo 17,5% Limited Edition 2021

Spar 28%

Lu'Li i ny Luksus-udgave med superkræfter - 17,5% Alkohol!

98 point
Luca Maroni

4,3 stjerner
Vivino

Ding, ding, ding. Vi har en vinder... Lu’Li, danskerdarlingen over dem alle, i ny specialudgave med superkræfter,

Der er Primitivo-power og vilde 17,5% alkohol for alle pengene i denne nye specialudgave af Lu'Li!

Den normale Lu’Li scorer 98 point år efter år. Limited Edition sprænger ALLE skalaer og får fx 4,3 stjerner på Vivino!

Sensationel blød og voluminøs. Frugtpower i metermål. Og alle de luksuriøse krydderier, der forlængst har gjort Lu’Li til folkeeje.

Træk den ultimative Primitivo op når der skal hygges igennem omkring pejsen, eller når venner og familie for alvor skal imponeres.

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
129,95 kr. v/6
179,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 999 kr. fra Novin

Forhandler

Fakta

Druer 85% Primitivo 10% Cabernet Sauvignon og 5% Negramaro
Vingård Masca del Tacco
Område Apulia
Land Italien
Årgang 2021
Alkohol 17,5 %
Drikkes bedst Drik nu, eller gem 5-8 år fra høståretVinen er lavet på minimum 85% Primitivo, som garneres med nøje afstemt Cabernet Sauvignon og Negramaro. Druerne senhøstes fra meget gamle apuliske vinstokke, når de har opnået en enestående modenhed. Vinen gærer frugtbevarende på temperaturstyret ståltank. Herefter får den ekstra smagsdybde og krydret kompleksitet ved lagring på et mix af små barrique-fade, melemstore tonneauxfade og store traditionelle fade.

Vinen er mørk og tæt kirsebærrød i glasset. Næsen er et dramatisk frontalangreb af den mest indsmigrende slags…  Røde blomster, fuldmodne hindbær, kirsch, rosin og brombærkompot dufter simpelthen himmelsk i selskab med komplekse noter af skovbund, peber, stjerneanis, sød lagret balsamico, chokolade og aromatiske middelhavsurter. I munden imponerende fyldig med lækker, varmende bamsefrugt. Eksotisk fadkrydderi og et mylder af fine nuancer venter i den enorme, pulserende eftersmag. Wauw! Drik nu, eller gem 5-8 år fra høståret.

Nyd den som meditationsvin – eller til barbeque, pulled pork, and, flæskesteg, vildt og lagrede oste. Servér ved 15-17°

Masca del Tacco

Vingården Masca del Tacco blev grundlagt i 2010 af Armando og Felice Mergé, men dets oprindelse er meget ældre. I 1949 blev " Cantina di Erchie " det oprindelige vinhus født. Vinhuset er beliggende i Erchie, i den nordlige del af Salento halvøen, omfattende 50 hektar jord dyrket med unge vinstokke. Jorden ejes og dyrkes stadig af de landmænd, som har gjort det i årevis, og har høstet druerne med deres bare hænder og videregivet deres kærlighed til jorden og dens frugter. Således blev selskabet Masca Tacco født. historien om kærlighed til værdier og innovation.Se flere vine fra Masca del Tacco

4,3 stjener på Vivino
"Duft af vanilje.brolbær og lakrids. En fantastik lækker kraftig smag, godt kryddret chokolade og lakrids. ...den er fantastisk."


Tidligere årgange:

90 point fra Vinhulen
"Rubinrød og helt tæt. Duften har røde bær og floralt præg sammen med masser af brombær og lakrids i finish. Smagen er fed og fyldig med sødmefuldhed og spor af vanilje fra fad sammen med brombær, kirsebær og lakrids. Frisk og flot frugtsyre med bid, der danner fin modvægt til sødmen. Intens og pakket sødmefuld Syditaliensk vin med lette bittertoner og tanniner i finalen. Lidt af en crowdpleaser men der er også noget for dem, der kan lide intensitet og masser af kraft. Selv om vinen holder 17,5 procent alkohol - og endda reklamerer med det på flasken - så er alkoholen flot gemt i masser af tæt frugt og fin sødme."

Flere vine fra Novin


Forhandlere