Angelo Borrani - Rosso Toscana 2017 IGT

Spar 47%

Restparti: Super Toscaner med 97 point og masser af stjerner til ekstra lav pris!

97 point
Luca Maroni

Vinavisen

Alt om Vin

4,0 stjerner
Vivino

Vi har et lille restparti af denne skønne toscaner, som du ikke må gå glip af!

Vinen har fået hele 97 point fra Luca Maroni!

Vinavisen har tildelt vinen topkarakteren 5/5 stjerner "En vin, der fuldt ud lever op til prisen, når det gælder kvaliteten"

Alt Om Vin giver også vinen 5 store stjerner og knuselsker vinen.

Vinen er udviklet af Vino Pellegrino, som har et indgående kendskab til det danske vinmarked.

Det er nemlig Kenny Pellegrino, en dansker med italienske aner der har udviklet vinen i sit selskab Vino Pellegrino & Figli.

Denne vin rammer derfor lige ned hvor rigtig mange danskere godt kan lide deres vin. Masser af god frugt, dybde og fadlagring. Perfekt til årstiden….

En rigtig lækker vin som kan anvendes meget bredt. Lige fra lettere kødretter til pasta og kødretter, eller bare et hyggeligt glas!

Køb nu til kun 69 kr.!

Del vinen på
69,00 kr. v/6
129,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 449 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 70% Sangiovese og 30% Merlot
Vingård Vino Pellegrino
Område Toscana
Land Italien
Årgang 2017
Alkohol 13,5%
Drikkes bedst Drikkes nu og 5-7 år frem.
Lagring 6 måneder på ståltanke og derefter egefade i 6-12 månederDruerne til denne vin dyrkes i bakkede områder, med kalkholdigt ler i undergrunden. Perfekt til denne type vin, da den gode jordbund bruges til at balancere vinen i sin smag.

Druerne der bruges i denne vin, er Sangiovese og Merlot. Fra gode gamle vinstokke i regionens bakkede område. Druerne er alle traditionelle i toscansk vin.

Efter høsten i slutningen af oktober, presses druerne, hvorefter macerationen løber over 1-2 uger. Vinen lagres efterfølgende i ca. 6 måneder på ståltanke og derefter egefade i 6-12 måneder. Efterfølgende lagring på flaske, indtil vinen frigives til salg.

En flot dybrød farve kombineret med en lækker og kompleks næse med masser af bær og frugter. Vinen har en lækker frugtsmag af mørke bær, et strejf af vanilje og charmerende sødme. God balance og meget drikkevenlig. 

En rigtig lækker vin som kan anvendes meget bredt. Lige fra lettere kødretter til pasta og kødretter, eller bare et hyggeligt glas. Serveres ved 16-18 grader

Vino Pellegrino & Figli

Det er Kenny Pellegrino, en dansker med italienske aner der har udviklet vinen i sit selskab Vino Pellegrino & Figli.

Pellegrino Vini har et indgående kendskab til det danske vinmarked. Denne vin rammer derfor lige ned hvor rigtig mange danskere godt kan lide deres vin. Masser af god frugt, dybde og fadlagring.

Det er Rossetti Vini, som har leveret druer og produktionsanlæg til fremstillingen af vinen.

Rossetti Vini og dens marker ligger i et område nær byen Vinci, mellem Firenze og Pisa. Her har man i flere generationer produceret vin af højeste kvalitet. Produktionsanlægget hos Rossetti er topmoderne, og møder på den måde de krav der stilles til kvalitet og pris.Se flere vine fra Vino Pellegrino & Figli

5/5 stjerner fra Vinavisen
”Friske modne mørke bær er gennemgående i både duften og smagen af denne dejlige rødvin. Især hyldebær og solbær dominerer, og i den uendeligt lange eftersmag er der også noter af syltede blommer. Vinen har en perfekt balance mellem frugtsødme og syre. En vin, der fuldt ud lever op til prisen, når det gælder kvaliteten. Nyd den til tørre italienske og spanske oste.”

5 stjerner fra "Alt Om Vin" 
”Smagsnoter: Meget indsmigrende solmoden frugt af boysen- og blåbær. Mellemfyldig rund cremet og harmonisk vin med en dejlig frugtsødme og en fin lille forfriskende syre der giver vinen balance. Godt match til den danske julemad.”

4,0 stjerner på Vivino
"Lille buket, masser af smag (bl.a kirsebær). Flot dybrød farve. Ligner en “super-toscaner”. Gød også til vildt."

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere