Antiche Terre Venete - Amore Assoluto 2016

Spar 30%

Restparti: Absolut kærlighed fra Italien med denne flotte rødvin med 92 point!

92 point
James Suckling

Vi har et lille restparti af denne denne flotte rødvin fra Veneto, som vi nu sælger til ekstra lav pris - Først til mølle!

Amore Assoluto hedder denne flotte rødvin fra Veneto og det kan vel best oversættes til absolut kærlighed.

Der er også kælet ekstra meget for denne dejlige rødvin, som James Suckling giver hele 92 point.

Dette er den perfekte vin til at nyde sammen med dem, som du elsker at bruge tiden sammen med.

Det er vinmager Luciano Sancassani, som står bag denne skønne vin og han har det ikke fra fremmede. 

Familiens dyrkning af vin i området går helt tilbage til starten af 1900-tallet, hvor Vittorio Sancassani helligede sig dyrkningen af druerne, som han leverede til lokale vingårde. Hans søn Sergio overtog faderens landbrug i 50’erne.

Det var dog først i 2006 at familiens drøm om selv at producere vin gik i opfyldelse: Det lykkedes for barnebarnet Luciano Sancassani at grundlægge sin egen vingård, Han producerer her lokale vine, bl.a. Amarone og Ripasso.

Denne rødvin er et blend af 3 druer. Den kendte Veneto-drue Corvina, og de to mere internationale druesorter Merlot og Syrah.

Den gode lagring og de frugtige druer kendetegner denne vin. Masser af røde bær i næsen, som går igen i den fyldige smag, med en snert af vanilje og bløde tanniner.

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
69,95 kr. v/6
99,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 50% Corvina, 30% Syrah 30% og 20% Merlot
Vingård Antiche Terre Venete
Område Verona
Land Italien
Årgang 2016
Alkohol 13,5%
Drikkes bedst Nu og 3-4 årSelvom familien Sancassani driver en topmoderne virksomhed, holder de fast i de traditionelle, tidskrævende dyrkningsmetoder: Høsten af druerne på gården foregår manuelt i midten af september, hvilket sikrer en omhyggelig udvælgelse af de bedste klaser, og at ødelagte druer bliver sorteret fra.

Denne rødvin er et blend af 3 druer. Den kendte Veneto-drue Corvina, og de to mere internationale druesorter Merlot og Syrah.

Den gode lagring og de frugtige druer kendetegner denne vin. Masser af røde bær i næsen, som går igen i den fyldige smag, med en snert af vanilje og bløde tanniner.

Serveres ved 16-18 grader.

Kan serveres til de fleste kødretter, pizza og pasta.

Antiche Terre Venete

Antiche Terre Venete er en familieejet vingård, hvis vinmarker strækker sig over det bølgende, bakkede terræn i Valpantena-dalen tæt ved Verona, i den norditalienske region Veneto. Dalen er kendt for sit smukke, varierede landskab med dybe skove, kildevæld og templer fra Romerriget, som ligger spredt rundt omkring i området.

Familiens dyrkning af vin i området går helt tilbage til starten af 1900-tallet, hvor Vittorio Sancassani helligede sig dyrkningen af druerne, som han leverede til lokale vingårde. Hans søn Sergio overtog faderens landbrug i 50’erne, men først i 2006 gik familiens drøm om selv at producere vinen i opfyldelse: Det lykkedes for barnebarnet Luciano Sancassani at grundlægge sin egen vingård, med den mest avancerede ønologiske teknologi man kan tænke sig, og i øvrigt drevet af vedvarende energi.

​Han producerer her lokale vine, bl.a. Amarone og Ripasso.Luciano arbejder ud fra devisen om at det er vigtigt at holde fast i vinstilen som er karakteristisk for området – derfor producerer han vine med stor frugtighed, blødhed og rundhed, men også med kraft og struktur. Denne stil har rødder helt tilbage til 1300-tallets munke, der i Valpantena-dalen producerede en vin, man mener smagsmæssigt har ligget tæt op ad den Amarone, Luciano producerer i dagSe flere vine fra Antiche Terre Venete

92 point fra James Suckling
”This is a pretty red with blueberries, baking spices, hibiscus and some elderberries and lavender. If the composure of the firm but juicy tannins and the precision of the acidity left any doubt as to the seriousness of this wine, then the medium-long, crunchy and chewy finish makes it crystal clear. From organically grown grapes. Drink now.”

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere