Antiche Terre Venete - Valpolicella Ripasso DOC 2021

Spar 37%

Restparti: Ripasso-kup med Guldmedalje og "Best in Show" fra Mundus Vini!

Guldmedalje og Best in Show
Mundus Vini

Vi har et lille restparti af denne dejlige Ripasso, som vi nu sælger til ekstra lav pris!

Hvis du er til klassiske italienske vine fra Valpolicella området, der hvor de laver Amarone og Ripasso, så er denne vin lige noget for dig. Vi har nemlig fået fat i en palle af denne enestående Valpolicella Ripasso DOC fra super-vingården Antiche Terre Venete.

Antiche Terre Venete er især kendte for deres Amarone vine, som høster store roser. Wine Spectator er en af anmelderne, som giver vinene flotte anmeldelser år efter år.

Køb nu til super lav pris. Slå til før pallen er tom!

Denne Ripasso har vundet den store Guldmedalje og titlen "Best in Show" på Mundus Vini og så kan man nok ikke bede om så meget mere. Der er tale om en klassisk Ripasso, som har noter af kirsebær og chokolade. Den velafbalancerede frugtige smag, er ligeledes karakteristisk for denne Ripasso.

Kort sagt, så har denne Ripasso alt det der skal til, for at lave den perfekte vin.

Gå ikke glip af denne fantastiske chance for at få en super god vin til en super lav pris.

Del vinen på
84,95 kr. v/6
134,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 50% Corvina Veronese, 35% Corvinone og 15% Rondinella
Vingård Antiche Terre Venete
Område Valpolicella
Land Italien
Årgang 2019
Alkohol 13,5%
Drikkes bedst Drikkemoden nu, men kan gemmes de næste 5-8 år
Lagring 10 måneder på små franske egefade - barriquesSelvom familien Sancassani driver en topmoderne virksomhed, holder de fast i de traditionelle, tidskrævende dyrkningsmetoder: Høsten af druerne på gården foregår manuelt i midten af september, hvilket sikrer en omhyggelig udvælgelse af de bedste klaser, og at ødelagte druer bliver sorteret fra.

Efter end gæring som delvist foregår med skallerne fra Amaroneproduktionen, heraf navnet Ripasso, opbevares vinen i ståltanke indtil slutningen midten af januar. Her flyttes vinen på små franske egefade - barriques, hvor den lagres i 10 måneder. Efter yderligere et par måneder på flaske er vinen klar til salg.    

En klassisk Ripasso, med noter af kirsebær og chokolade. Den velafbalancerede frugtige smag, er ligeledes karakteristisk for denne Ripasso.

Serveres ved 18 grader, og går godt til kød og sommerens grillretter.

Antiche Terre Venete

Antiche Terre Venete er en familieejet vingård, hvis vinmarker strækker sig over det bølgende, bakkede terræn i Valpantena-dalen tæt ved Verona, i den norditalienske region Veneto. Dalen er kendt for sit smukke, varierede landskab med dybe skove, kildevæld og templer fra Romerriget, som ligger spredt rundt omkring i området.

Familiens dyrkning af vin i området går helt tilbage til starten af 1900-tallet, hvor Vittorio Sancassani helligede sig dyrkningen af druerne, som han leverede til lokale vingårde. Hans søn Sergio overtog faderens landbrug i 50’erne, men først i 2006 gik familiens drøm om selv at producere vinen i opfyldelse: Det lykkedes for barnebarnet Luciano Sancassani at grundlægge sin egen vingård, med den mest avancerede ønologiske teknologi man kan tænke sig, og i øvrigt drevet af vedvarende energi.

​Han producerer her lokale vine, bl.a. Amarone og Ripasso.Luciano arbejder ud fra devisen om at det er vigtigt at holde fast i vinstilen som er karakteristisk for området – derfor producerer han vine med stor frugtighed, blødhed og rundhed, men også med kraft og struktur. Denne stil har rødder helt tilbage til 1300-tallets munke, der i Valpantena-dalen producerede en vin, man mener smagsmæssigt har ligget tæt op ad den Amarone, Luciano producerer i dagSe flere vine fra Antiche Terre Venete

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere