Barbanera – Vecciano Rosso 2018

Spar 41%

Vanvittigt toscansk kup med 99/99 point til absolut bundpris!

99/99 point
Luca Maroni

4,0 stjerner
Vivino

Nu kan vi tilbyde dig dette vanvittigt toscansk kup med 99/99 point til absolut bundpris!

Denne dejlige Toscanske Vecciano har 5 år i træk fået 99/99 point fra den italienske vinanmelder Luca Maroni.

Helt overordnet er der 3 ting, der står lysende klart, når man smager Vecciano:

1. Masser af moden frugt
2. Superbløde tanniner og lang frugtrig eftersmag
3. Er der mere i flasken?

Det samlede indtryk er en meget helstøbt oplevelse.

"God kvalitet for pengene. Lignende vine koster normalt 98% mere." -Vivino

Du får meget mere vin, end prisen fortæller, og den gør sig dermed værdig til at indtage pladsen som foretrukken vin til både hverdag og fester.

Heroppe nordpå falder vi ofte for de solmodne vine fra Italien. Det er ikke så sært, for de tilbyder alt det vi ikke selv har hele året: Et løfte om at det nok skal blive sommer igen.

Det samlede indtryk af denne vin er en meget helstøbt oplevelse. 2018 er et varmt år i Toscana, og dét kan smages på den dejlige fuldmodne frugt!

Forførende og indtagende til en meget lav pris, og den gør sig dermed værdig til at indtage pladsen som foretrukken vin til både hverdag og fester. 

Vinen er drikkeklar nu, men med den kompleksitet og mineralitet vinen optræder med, kan du sagtens gemme den på vinhylderne nogle år endnu.

Det overrasker ikke, at vinen er så saftspændt. For det første var 2018 et varmt vinår i Italien med alt, hvad en vinstok kunne ønske sig for at levere en fuldmoden og sødmefyldt høst.

Dernæst kommer arbejdet i kælderen og også her har druerne været i de bedst tænkelige hænder hos Barbanera. Barbanera er ingen ny spiller på markedet og ekspertisen udfolder sig nu i fjerde generation.

Denne dejlige vin skal prøves.

Køb nu til absolut bundpris!

Del vinen på
99,00 kr. v/6
169,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Gallovini

Forhandler

Fakta

Druer Sangiovese og Merlot
Vingård Barbanera
Område Toscana
Land Italien
Årgang 2018
Alkohol 13,5%
Drikkes bedst Nu og 5 år frem
Lagring 18 måneder på fad + 3-6 måneder på flaskeVinen har en flot, dyb granatrød med violette nuancer. Vinen har en forførende aroma af modne, røde bær vævet tæt sammen med hints af varme krydderier og vanilje. Den har en mediumfyldig krop og den intense smag går i retning af kirsebær, saftmodne brombær, kaffe og chokolade. Tanninerne er afrundede og velpolerede. Sødme og syre er i meget fin balance. Finishen er lang og velour-agtig i munden.

Det samlede indtryk er en meget helstøbt oplevelse.

Den er drikkeklar nu, men med den kompleksitet og mineralitet vinen optræder med, kan du sagtens gemme den på vinhylderne nogle år endnu.

Vi anbefaler at nyde Barbanera - Vecciano 2018 ved en start-temperatur på 16-18 grader til smagfulde pastaretter eller rødt kød.

Barbanera

Barbanera har produceret vin i det sydlige Toscana siden 1938. Den lille familievirksomhed har de sidste 5-10 år haft vokseværk, da deres vine har et unikt forhold mellem koncentration, frugt, sødme og pris.De kølige lande er blevet et vigtigt marked for Barbanera, da vi i det kolde Nord efterspørger vin med varme og sødme. En stil Barbanera excellerer bedre end nogen anden.Hos Barbanera føler man sig ikke bundet af traditioner i kampen for at opnå den optimale smag. Derfor bliver der eksperimenteret både på marken og i vinkælderen for at sammensætte de bedst mulige vine overhovedet. L'Opera er resultatet af det arbejde, og har de sidste 2 år taget anmelderne med storm.

Se flere vine fra Barbanera

4,0 stjerner på Vivino
"Klassisk Toscaner med masser af saft, kraft og fylde. Virkelig behagelig vin og god kvalitet for pengene!"

Flere vine fra Gallovini


Forhandlere