Bodega y Viñedos Martín Berdugo - Crianza 2015

Spar 34%

Ribera del Duero-kup med fantastiske anmeldelser!

93 point
Luca Gardini

93 point
Concuros de Vinos Sub30

91 point
James Suckling

91 point
Vivir el Vino

91 point
Din Vinguide

Grand Gold
Los premios Mezquita

Guldmedalje
International Wine & Spirit Competition

Guldmedalje
Concurso Vinespaña

Dette fantastiske Ribera del Duero-kup kommer fra stjernevinmager Martín Berdugo, som laver nogle af de bedste vine i Ribera del Duero.

Som du kan se på anmeldelserne, så er de erfarne anmeldere helt vilde med vinen.

Din Vinguide havde i denne sommer en stor test af 73 vine fra Ribera del Duero. Jess Kildtoft var en af tre bedømmere, og han havde Martin Berdugo Crianza som sin favorit med 94 point blandt alle 73 vine.

Den samlede score fra Din Vinguide var 91 point og prædikatet ”Fremragende” og ”Godt køb”. Kun 2 vine i hele testen scorede højere med 92 point samlet.

Farven er dyb rød, og duften stor og frugtig som det karakteriserer de bedste Ribera-vine, med mørke bær og søde aromaer. De flotte bær går igen i smagen, som har stor fylde og lange bløde tanniner. De 12 måneders fadlagring intensiverer smagen og dybden i vinen, som dog stadig er flot afstemt og velbalanceret.

Dette er bare en vin, som du må smage. Vi garanterer, at du ikke bliver skuffet!

Del vinen på
99,00 kr. v/6
149,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 100% Tempranillo
Vingård Bodega y Viñedos Martín Berdugo
Område Ribera del Duero
Land Spanien
Årgang 2015
Alkohol 14,5%
Drikkes bedst Drikkemoden nu, men kan gemmes de næste 6-8 år
Lagring 12 måneder på franske og amerikanske egefadeBodega y Viñedos Martín Berdugo – Crianza 2015 er lavet på 100% Tempranillo, af varianten Tinto Fino. Markerne med vinstokke er placeret med vingården i midten, hvilket betyder at druerne har meget kort afstand til produktion. Det giver højere kvalitet idet druerne ikke så nemt bliver ødelagt eller forgår i den høje varme. Derudover arbejder man med lave udbytter fra markerne, helt ned til 2.500 kg. pr. hektar, og dette giver druerne den højeste kvalitet. Markerne er placeret 800 meter over havet, som giver druerne en senere høst og derved længere modning på stokkene.

Alt håndplukkes og puttes i små kasser á 15 kg. Efterfølgende sorteres druerne manuelt af to omgange, inden den udvalgte høst gæres i ståltanke i 25 dage.

Efter endt gæring lagres vinen i 12 måneder på franske og amerikanske egefade, kun de bedste fade bruges. Efterfølgende har vinen fået lagring 1 år på flaske.

Farven er dyb rød, og duften stor og frugtig som det karakteriserer de bedste Ribera-vine, med mørke bær og søde aromaer. Fadlagringen efterlader præg af vanille, tobak og chokolade. De flotte bær går igen i smagen, som har stor fylde og lange bløde tanniner. De 12 måneders fadlagring intensiverer smagen og dybden i vinen, som dog stadig er flot afstemt og velbalanceret.

Bodega y Viñedos Martín Berdugo

Bodega y Viñedos Martín Berdugo ligger lige uden for byen Aranda de Duero i hjertet af Ribera del Duero og selve Spanien. Ca. 150 km nord for Madrid. Markerne ligger lige ned til Duero-floden som lægger navn til områdets flotte vine. Dette vinhus er et projekt der startede i 1990, da Josefina Martin Berdugo valgte at genoptage produktionen af druer, som hendes slægtninge havde påbegyndt flere hundrede år forinden. Familien Martin Berdugo har haft hjemme i Aranda de Duero i flere hundrede år, og bor i dag 3 generationer sammen i et af Arandas ældste huse, som er bevaret i sin originale stand.

Indledningsvis leverede man druer til andre vinproducenter, men i år 2000 byggede man sit eget vinhus og overtog produktionen. Et lynnedslag for 5 år siden, forsagede en brand der ødelage vingården. Således blev hele produktionsanlægget bygget op på ny, så alt inventar er af allernyeste teknologi. Så man er hos Martin Berdugo i stand til at kombinere stolte traditioner med højeste standard at produktionsudstyr.Se flere vine fra Bodega y Viñedos Martín Berdugo

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere