Bodegas Alceno - Monastrell 12 meses 2017

Spar 42%

Restparti: Overdådig spansk rødvin med masser af frugt og fylde!

92 point
Intervinos

91 point
Guía Peñín

90 point
Guia Proensa

Guldmedalje
Berliner Wein Trophy

Guldmedalje
International Wine Awards

Guldmedalje
Certamen Calidad

Guldmedalje
Catavinum

Her får du en overdådig spansk rødvin med masser af frugt og fylde!

Vinen har ikke mindre end 4 store guldmedaljer og masser af point fra internationale anmeldere.

Vinen kommer fra supervingården Bodegas Alceño, er der beliggende i Jumilla, i regionen Murcia, i det sydøstlige Spanien.

Bodegas Alceño har produceret vin siden 1870. I stedet for mere klassiske lidt støvede og krydrede spanske vine, producerer de vine med masser af frugt og fadlagring

Vinen er lavet på den frugtige Monastrell kombineret med den elegante Syrah. Masser af frugt og fylde fra Monastrell-druen kombineret med den lange fadlagring, giver en vin som falder i rigtig mange danske ganers smag.

En rigtig lækker rødvin som kan anvendes meget bredt.

Køb. nu til kun 69 kr.!

Del vinen på
69,00 kr. v/6
119,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 85% Monastrell og 15% Syrah
Vingård Bodegas Alceno
Område Jumilla
Land Spanien
Årgang 2017
Alkohol 14,5%
Drikkes bedst Nu og 5-6 år frem
Lagring 12 måneder på franske og amerikanske egefadeMarkerne ligger i området Jumilla, i regionen Murcia, i det sydøstlige Spanien. Markerne ligger i 4-950 meter over havet, og med lave udbytter samt gamle vinstokke opnås vine af højeste kvalitet.

Efter høsten i efteråret og endt gæring, lagres vinen i 12 måneder på franske og amerikanske egefade. Efterfølgende min. 6 måneder på flaske, indtil den frigives til salg.

Druerne kommer fra højtliggende marker, som har givet en god lang modning. Den gode undergrund går igen i denne vin, hvor fokus er på den frugtige Monastrell kombineret med den elegante Syrah. Masser af frugt og fylde fra Monastrell-druen kombineret med den lange fadlagring, giver en vin som falder i rigtig mange danske ganers smag. God balance i tanninerne gør vinen meget drikkevenlig og en god lang eftersmag. Vanilje fra egefadende, en dybrød farve og de røde frugter i næsen – gør absolut vinen værd at opleve.

En rigtig lækker rødvin som kan anvendes meget bredt. Kød og grillretter er et rigtig godt match. Serveres ved 16-18 grader

Bodegas Alceño

Den familieejede vingård i Jumilla, Bodegas Alceño, har produceret vin siden 1870. I stedet for mere klassiske lidt støvede og krydrede spanske vine, producerer de vine med masser af frugt og fadlagring – præcis som mange ønsker at drikke vin i dag. At man så samtidig kan kombinere dette med tudsegamle stokke af høj kvalitet, giver jo blot vine af endnu højere standard.Se flere vine fra Bodegas Alceño

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere