Natale Verga - Chianti DOCG 2021

Spar 44%

Stærkt restparti af klasse Chianti DOCG! fra Stjernevingård!

Her får du endnu et stærkt restparti på en Chianti DOCG!

Vi kan nemlig tilbyde dig denne dejlige Chianti til kun 55 kr.!

Vinen kommer fra Casa Vinicola Natale Verga, som blev grundlagt i 1895 af Enrico Verga. 

Natale Verga har marker over hele Italien, og fra Toscana kommer denne lækre rødvin.

En meget drikkevenlig vin, til en overordentlig skarp pris.

Vinen er fra et af de helt klassiske områder i Toscana – nemlig Chianti.

Vinen er mærket DOCG, som betyder vinen lever op til de strikse krav, der er til geografi, kvalitet, udbytte mv., der stilles til en vin af denne kaliber fra Chianti.

Vinen bærer deres eget navn ”Natale Verga”, hvilket er udtryk for den højeste kvalitet af druer.

Vinen har en lækker frugtig næse med blommer og kirsebær.

En fløjlsblød og harmonisk smag med fokus på drikkevenlighed.

En lettere tør afslutning, gør den perfekt til at nyde med kødretter, pasta, vildt eller med lidt god pølse og ost.

Køb nu til kun 55 kr.!

Del vinen på
55,00 kr. v/6
99,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 100% Sangiovese
Vingård Casa Vinicola Natale Verga
Område Toscana
Land Italien
Årgang 2021
Alkohol 12,5%
Drikkes bedst Nu og 4-5 år fremNatale Verga har marker over hele Italien, og fra Toscana kommer denne lækre rødvin. En meget drikkevenlig vin, til en overordentlig skarp pris. Vinen er fra et af de helt klassiske områder i Toscana – nemlig Chianti. Vinen er mærket DOCG, som betyder vinen lever op til de strikse krav der er til geografi, kvalitet, udbytte mv., der stilles til en vin af denne kaliber fra Chianti. Vinen bærer deres eget navn ”Natale Verga”, hvilket er udtryk for den højeste kvalitet af druer.


Vinen er lavet på 100% Sangiovese, fra marker i Chianti/Toscana. Når høsten er i hus i efteråret, presses og gæres druerne og lagres efterfølgende på ståltanke inden den frigives til salg.

Vinen har en lækker frugtig næse med blommer og kirsebær. En fløjlsblød og harmonisk smag med fokus på drikkevenlighed.  En lettere tør afslutning, gør den perfekt til at nyde med kødretter, pasta, vildt eller med lidt god pølse og ost.

Drikkes nu og 4-5 år frem. Serveres ved 16-18 grader

Casa Vinicola Natale Verga

Casa Vinicola Natale Verga blev grundlagt i 1895 af Enrico Verga. Igennem 4 generationer, er denne italienske topproducent blevet overdraget fra far til søn med de samme værdier omkring tradition og kvalitet. I dag drives virksomheden af Natale Verga, i samarbejde med hans far Giancarlo og søstre Cristina og Laura, og snart er 5. generation klar til at træde ind i virksomheden.

​Denne spændende producent er altid i vækst og fremgang, takket være indførelsen af innovative og avancerede teknologiske systemer, der sammen med respekt for de stolte, italienske vinfremstillingstraditioner, har gjort det muligt at tilfredsstille en stigende og krævende efterspørgsel med fuldt hensyn til fleksibilitet, effektivitet og kvalitet. Natale Verga producerer et bredt spekter af vine, lige fra de helt klassiske produktioner – til de mere moderne sammensætninger.Se flere vine fra Casa Vinicola Natale Verga

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere