Conde Valdemar Blanco 2020

Spar 40%

Rioja-Hvidvin fra stjernevingård med 92 point til ultra lav pris!

92 point
Guia Verema

Guía Peñín

Guldmedalje
Mundus Vini

Rioja-Hvidvin fra stjernevingård med 92 point til ultra lav pris!

Vi har et lille restparti af denne skønne hvidvin fra Bodegas Valdemar, som vi nu sælger til ekstra lav pris!

Bodegas Valdemar laver nogle af Riojas bedste vine og denne fantastiske hvidvin er ingen undtagelse

Druerne til denne klassiske Rioja-hvidvin, kommer udelukkende fra marker ejet i generationer af Bodegas Valdemar og familien bag gården. 

Vi kan tilbyde dig denne lækre spanske hvidvin til ultra lav pris!

At vinene fra Bodegas Valdemar har kvalitet til at blande sig i toppen af vin-hierakiet, vidner flere internationale anerkendelser om. Adskillige topplaceringer i Guia Penin og i andre vinskrifter.

Vine blandt TOP100 af årets vine hos Winespectator, og ikke mindst kåret af Wine and Spirits Magazine som et af de 5 bedste vinhuse i Rioja de sidste 25 år.

Denne dejlige hvidvin har fået hele 92 point fra Guia Verema og 5 stjerner fra den spanske vinbibel Guía Peñín. Vinen har ogå fået den store guldmedalje fra Mundus Vini.

Køb nu til kun 59 kr.!

Del vinen på
59,00 kr. v/6
99,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 60% Viura, 25% Tempranillo Blanco og 15% Malvasia
Vingård Bodegas Valdemar
Område Rioja
Land Spanien
Årgang 2020
Alkohol 12,5%
Drikkes bedst Drikkemoden nu, men kan gemmes de næste 3-4 årDruerne til denne klassiske Rioja-hvidvin, kommer udelukkende fra marker ejet i generationer af Bodegas Valdemar og familien bag gården.

Den mangeårige historik gør at Bodegas Valdemar altid kan levere fruer af højeste kvalitet.

Vinen er lavet på 60% Viura, 25% Tempranillo Blanco og 15% Malvasia

Viura er en drue kendt fra det nordspanske og området Rioja´s foretrukne. Denne tilføre vinen friske noter af citrus og æbler. Verdejo er en mere bredt brugt spansk drue, og tilføre vinen noget med tyngde og sødme. Kombinationen af disse to druer, giver en meget lækker afstemt vin med flot balance mellem frugt og syre.

Druerne håndplukkes i slutningen af september, og druerne gæres i 15 dage ved 16 grader. Efter et kort ophold på ståltanke tappes vinen på flaske.

Vinen har en flot lys farve, og duften af blomster og frugt leder tankerne hen på sommer. Frisk og elegant smag så samme tid, med en dejlig lang eftersmag.

Vil passe godt til forretter og lettere retter, samt naturligvis som et godt glas i solen.

Bør serveres ved 6-8 grader.

Bodegas Valdemar

Om Bodegas Valdemar, kan man virkelig sige de har dybe rødder i den spanske vintradition. Bodegas Valdemar startede sin produktion i 1889, og har siden blot bygget yderligere på ekspertise og kvalitet. 5. generation ejer og driver Bodegas Valdemar nu. Gården og produktionen startede i området Rioja, hvor man altid har haft en politik om udelukkende at bruge egne marker til produktion af druer. Dette for at sikre den samme høje kvalitet, og ikke risikere at andre producenter ikke kompromitterede dette.Bodegas Valdemar har altid været pionerer indenfor for vinproduktionen, og havde blandt andet den første installation til temperaturkontrolleret gæring i Europa.I området Ribera del Duero, nærmere bestemt distriktet Nava de Roa nær Duero-floden, har man gården Fincas Valdemar. Området nær floden gør, at man har nogle fremragende jordbundsforhold til at producere sine vine. En kombination af sandet/leret jordbund, gammel flodseng og en lettere stenet jordbund giver en rigtig dejlig smag til vinen.

Se flere vine fra Bodegas Valdemar

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere