Bodegas Alceno - Monastrell 4 meses 2019

Spar 42%

Restparti: 5-dobbelt spansk guldvinder rødvin fra supervingård!

93 point
Guia SeVi

90 point
Guía Wine Up!

90 point
Guía Sin Mala Uva

Restparti: Her har vi en 5-dobbelt spansk guldvinder rødvin med masser af point!

Denne flotte Monastrell fra vingården Bodegas Alceno i Spanien er et mønstereksemplar på hvilke høj kvalitetsvine, der bliver produceret i denne del af Spanien.

Dette er en rigtig lækker rødvin, som både kan anvendes som meditationsvin og til en god bøf.

Vinen har vundet Guldmedalje ved disse 5 konkurrencer:
Berliner Wein, CWSA, Asia Wine Trophy, Vinespana, Certamen Calidad D.O. Jumilla 2020 og Confradia Reino de la Monastrell. 

Bodegas Alceño, har produceret vin siden 1870. I stedet for mere klassiske lidt støvede og krydrede spanske vine, producerer de vine med masser af frugt og fadlagring – præcis som mange ønsker at drikke vin i dag.

Vinen har masser af frugt og fylde fra Monastrell-druen kombineret med fadlagringen, giver en vin som falder i rigtig mange danske ganers smag!

Køb nu til kun 69 kr.

Del vinen på
69,00 kr. v/6
119,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 449 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 85% Monastrell 85%, og 15% Syrah
Vingård Bodegas Alceno
Område Jumilla
Land Spanien
Årgang 2019
Alkohol 14%
Drikkes bedst Nu og 5-6 år frem
Lagring 4 måneder på amerikanske egefadeMarkerne ligger i området Jumilla, i regionen Murcia, i det sydøstlige Spanien. Markerne ligger i 4-950 meter over havet, og med lave udbytter samt gamle vinstokke opnås vine af højeste kvalitet.

Efter høsten i efteråret og endt gæring, lagres vinen i 4 måneder på amerikanske egefade. Efterfølgende min. 6 måneder på flaske, indtil den frigives til salg.

Druerne kommer fra højtliggende marker, som har givet en god lang modning. Den gode undergrund går igen i denne vin, hvor fokus er på den frugtige Monastrell kombineret med den elegante Syrah. Masser af frugt og fylde fra Monastrell-druen kombineret med fadlagringen, giver en vin som falder i rigtig mange danske ganers smag. God balance i tanninerne gør vinen meget drikkevenlig og en god lang eftersmag. Den kortere fadlagring giver den frugtige Monastrell-drue mere rum og derved en mere frugtig vin. En dybrød farve og de røde frugter i næsen – gør absolut vinen værd at opleve.

En rigtig lækker rødvin, som kan anvendes meget bredt. Kød og grillretter er et rigtig godt match.

Bodegas Alceño

Den familieejede vingård i Jumilla, Bodegas Alceño, har produceret vin siden 1870. I stedet for mere klassiske lidt støvede og krydrede spanske vine, producerer de vine med masser af frugt og fadlagring – præcis som mange ønsker at drikke vin i dag. At man så samtidig kan kombinere dette med tudsegamle stokke af høj kvalitet, giver jo blot vine af endnu højere standard.Se flere vine fra Bodegas Alceño

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere