Bodegas Alceno - Monastrell 12 meses 2017
v/6 stk. 119,00 kr. v/1 stk
Restparti: Her har vi en 5-dobbelt spansk guldvinder rødvin med masser af point!
Denne flotte Monastrell fra vingården Bodegas Alceno i Spanien er et mønstereksemplar på hvilke høj kvalitetsvine, der bliver produceret i denne del af Spanien.
Dette er en rigtig lækker rødvin, som både kan anvendes som meditationsvin og til en god bøf.
Vinen har vundet Guldmedalje ved disse 5 konkurrencer:
Berliner Wein, CWSA, Asia Wine Trophy, Vinespana, Certamen Calidad D.O. Jumilla 2020 og Confradia Reino de la Monastrell.
Bodegas Alceño, har produceret vin siden 1870. I stedet for mere klassiske lidt støvede og krydrede spanske vine, producerer de vine med masser af frugt og fadlagring – præcis som mange ønsker at drikke vin i dag.
Vinen har masser af frugt og fylde fra Monastrell-druen kombineret med fadlagringen, giver en vin som falder i rigtig mange danske ganers smag!
Køb nu til kun 69 kr.
Markerne ligger i området Jumilla, i regionen Murcia, i det sydøstlige Spanien. Markerne ligger i 4-950 meter over havet, og med lave udbytter samt gamle vinstokke opnås vine af højeste kvalitet.
Efter høsten i efteråret og endt gæring, lagres vinen i 4 måneder på amerikanske egefade. Efterfølgende min. 6 måneder på flaske, indtil den frigives til salg.
Druerne kommer fra højtliggende marker, som har givet en god lang modning. Den gode undergrund går igen i denne vin, hvor fokus er på den frugtige Monastrell kombineret med den elegante Syrah. Masser af frugt og fylde fra Monastrell-druen kombineret med fadlagringen, giver en vin som falder i rigtig mange danske ganers smag. God balance i tanninerne gør vinen meget drikkevenlig og en god lang eftersmag. Den kortere fadlagring giver den frugtige Monastrell-drue mere rum og derved en mere frugtig vin. En dybrød farve og de røde frugter i næsen – gør absolut vinen værd at opleve.
En rigtig lækker rødvin, som kan anvendes meget bredt. Kød og grillretter er et rigtig godt match.
Den familieejede vingård i Jumilla, Bodegas Alceño, har produceret vin siden 1870. I stedet for mere klassiske lidt støvede og krydrede spanske vine, producerer de vine med masser af frugt og fadlagring – præcis som mange ønsker at drikke vin i dag. At man så samtidig kan kombinere dette med tudsegamle stokke af høj kvalitet, giver jo blot vine af endnu højere standard.