Bodegas Alceño - Sauvignon Blanc 2020

Spar 40%

Dobbelt Guldvinder Sauvignon Blanc med 90 point - Kun 59 kr.!

90 point
Intervinos

Guldmedalje
International Wine Awards

Guldmedalje
Gilbert og Gaillard

4,0 stjerner
Vivino

Her får du en Dobbelt Guldvinder Sauvignon Blanc fra Jumilla med 90 point!

Vinen har vundet den store guldmedalje ved International Wine Awards (IWSA).

Den har yderlige fået hele 90 point fra den spanske vinguide Guía Intervino.

Vinen kommer fra den familieejede vingård i Jumilla Bodegas Alceño.  Vingården har produceret vin siden 1870.

I stedet for mere klassiske lidt støvede og krydrede spanske vine, producerer Bodegas Alceño vine med masser af frugt og fadlagring – præcis som mange ønsker at drikke vin i dag.

At Bodegas Alceño så samtidig kan kombinere dette med tudsegamle stokke af høj kvalitet, giver jo blot vine af endnu højere standard.

En rigtig lækker hvidvin som kan anvendes meget bredt. Lige fra lette forretter, fisk/skaldyr eller bare et hyggeligt glas i solen.

Køb nu til kun 59 kr.!

Del vinen på
59,00 kr. v/6
99,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer Sauvignon Blanc
Vingård Bodegas Alceño
Område Jumilla
Land Spanien
Årgang 2020
Alkohol 12%Markerne ligger i området Jumilla, i regionen Murcia, i det sydøstlige Spanien. Markerne ligger i 4-950 meter over havet, og med lave udbytter samt gamle vinstokke opnås vine af højeste kvalitet.

Efter høsten i efteråret og endt gæring, lagres vinen i ca. 6 måneder på ståltanke. Efterfølgende min. 2 måneder på flaske, indtil den frigives til salg.

Denne strågule hvidvin, lever op til måden den ser ud på – sprød næse med masser af eksotisk frugt og blomster. Druerne kommer fra højtliggende marker, som har givet en god lang modning. Den gode undergrund går igen i denne klassiske Sauvignon Blanc. God balance, meget drikkevenlig og en god lang eftersmag.

En rigtig lækker hvidvin som kan anvendes meget bredt. Lige fra lette forretter, fisk/skaldyr eller bare et hyggeligt glas i solen.

Bodegas Alceño

Den familieejede vingård i Jumilla, Bodegas Alceño, har produceret vin siden 1870. I stedet for mere klassiske lidt støvede og krydrede spanske vine, producerer de vine med masser af frugt og fadlagring – præcis som mange ønsker at drikke vin i dag. At man så samtidig kan kombinere dette med tudsegamle stokke af høj kvalitet, giver jo blot vine af endnu højere standard.Se flere vine fra Bodegas Alceño

4,0 stjerner på Viviino
"Another great wine from Alceno. Pineapple in nose and long aftertaste."

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere