Bodegas Sinforiano - Quelias Rosé 2018

Spar 34%

Verdens bedste Rosé ifølge Concours Mondial du Bruxelles!

95 point
Guia La Semana Vitivinicola

Great Gold
Concours Mondial de Bruxelles

Guldmedalje
Bacchus Wine

4,1 stjerner
Vivino

Verdens bedste rosé – Intet mindre…. Og det er ikke producenten, importøren eller andet godtfolk der har kåret denne lækre rosé til det. Det er en af de helt tunge vinkonkurrencer i verden, nemlig Concours Mondial du Bruxelles.

Dette er en enormt lækker vin med dejlig frugtsmag og flot afstemt friskhed og elegance. Bestemt en vin som passer perfekt til den danske sommer. Enten som meditationsvin på terassen eller sammen med lettere sommerretter.

En stribe andre flotte medaljer og point bekræfter blot dette, sammen med den flotte score på Vivino – hvor alle jo kan give deres mening til kende.

Concours Mondial de Bruxelles har foruden at kåre vinen til "Verdens bedste Rosé" også givet den "Great Gold" medaljen.

Vi kan tilbyde dig denne geniale vin til kun 85 kr. Slå til før pallen er tom!

Vinen fik også Guldmedalje ved Concours Mondial du Rosé Cannes 2019 og Guld (den største spanske medalje) ved Bacchus Wine konkurrencen.

Envidere er vinen kåret til "Bedste rosé fra Castilla y León" – Af et panel bestående af 30 sommeliers!

Som rosinen i pølseenden giver vinguiden Guia Semana Vitivinicola vinen 95 flotte point.

Her er der simpelthen tale om en genial Rosé, som du skal købe nok af.

Del vinen på
99,00 kr. v/6
149,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 50% Albillo, 30% Garnacha, 10% Verdejo og 10% Tempranillo
Vingård Bodegas Sinforiano
Område D.O. Cigales
Land Spanien
Årgang 2019
Alkohol 13%
Drikkes bedst Nu og 2-3 år fremDenne skønne rosé er en blanding af 4 druer, nemlig Albillo, Verdejo, Garnacha og Tempranillo. Vinstokkene med disse druer, er i gennemsnit 60 år gamle. Jordbunden for få den måde lov til at sætte en mere kompleks smag i druerne, og det er ikke så tit man ser så gamle stokke bruget til rosévine.

Efter høsten i efteråret som foregår ved håndkraft, presse druerne og trækker med drueskindende nogle få timer. Efterfølgende gæres vinen ved lav temperatur inden den lagres 5 måneder i ståltanke. Ingen pumper bruges til at flytte vinen. Vinen får lov til at løbe frit, for på den måde at bevare mest mulig smag og aroma.

En flot lyserød farve kombineret med en lækker og kompleks næse med masserer af bær og frugter som hindbær, pære og grapefrugt. Vinen har en lækker frugtsmag, og flot afstemt friskhed og elegance.

Serveres ved 14 grader og kan drikkes nu eller gemmes i 2-3 år.

Bodegas Sinforiano

Bodegas Sinforiano er en familieejed vingård beliggende i Mucientes lidt udenfor Valladolid, Vingården har produceret vin siden 1966. Området hedder D.O. Cigales, og er en del af det der hedder Castilla y León. Castilla y León er ligeledes kendt for området Ribera del Duero, og ligger på det der hedder det Castilianske plateau. Hedder nyder man godt af at ligge højt, i Bodegas Sinforianos tilfælde 740 meter over havet, og med rigtig gode jorbundsforhold som kalksten, ler og flodseng.

Gården og produktionen er stadig i familiens eje, og man producere årligt om 700 tons druer. For nyligt har man moderniseret produktion, så alle nye teknologier er i brug – samt en ny vinkælder er bygget. Samtidig med den moderne produktion, har man respekt for at bevare vinenes traditionelle karakter og opretholde en bæredygtig produktion.Se flere vine fra Bodegas Sinforiano

4,1 stjerner på Vivino
"Dejlig frugtig bouquet med masser af frugter som hindbær og jordbær. Endnu dejligere smag og skøn blid fylde. Igen hindbær, jordbær og ikke mindst pærer. Super lækker rosé."

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere