Conde Valdemar Rosé 2019

Spar 40%

Restparti: Rioja Rosé fra “TOP 100 wines of Spain” til vanvittig lav pris!

93 point
Guia Proensa

93 point
Guia Verema

90 point
Nathalie Maclean

Vi har et lille restpari af denne skønne Rioja Rosé, som vi nu sælger til ekstra lav pris!

Denne fantastiske Rioja Rosé er kommet med på “TOP 100 wines of Spain” listen, som en af kun 3 rosé-vine på listen.

Vinen kommer fra stjernevingården Bodegas Valdemar, som er en af det allerbedste vingårde i det berømte Rioja område i Spanien. Denne vin er bestemt en af deres bedste vine til prisen.

Foruden at være på Top-100 listen af spaniens bedste vine, har vinen fået et hav af udmærkelser. Den scorer bl.a. hele 93 point hos begge de store spanske vinguider Guía Proensa og Guia Verema. Vinen har fået ikke mindre end 4 sølvmedaljer og en bronzemedalje. Vinen har yderligere fået "Commended" prisen ved Decanter Awards.

Her går du ikke galt i byen. Fyld gemmerne, mens der stadig er tid.

Køb nu til kun 59 kr.!

Del vinen på
59,00 kr. v/6
99,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 70% Garnacha og 30% Viura
Vingård Bodegas Valdemar
Område Rioja
Land Spanien
Årgang 2019
Alkohol 13,5%
Drikkes bedst Drikkemoden nu, men kan gemmes de næste 3-4 årDruerne til denne klassiske rosé-vin, kommer udelukkende fra marker ejet i generationer af Bodegas Valdemar og familien bag gården.

Den mangeårige historik gør at Bodegas Valdemar altid kan levere fruer af højeste kvalitet.

Conde Valdemar Rosé er produceret på 70% Garnacha og 30% Viura.

Druerne håndplukkes i slutningen af september, og druerne gæres i 20 dage ved 16 grader. Efter et kort ophold på ståltanke tappes vinen på flaske.

Vinen har en flot lyserød farve, og duften af blomster og frugt leder tankerne hen på sommer. Frisk og elegant smag så samme tid, med en dejlig lang eftersmag.

Vil passe godt til forretter og lettere retter, samt naturligvis som et godt glas i solen.

Bør serveres ved 8-10 grader.

Bodegas Valdemar

Om Bodegas Valdemar, kan man virkelig sige de har dybe rødder i den spanske vintradition. Bodegas Valdemar startede sin produktion i 1889, og har siden blot bygget yderligere på ekspertise og kvalitet. 5. generation ejer og driver Bodegas Valdemar nu. Gården og produktionen startede i området Rioja, hvor man altid har haft en politik om udelukkende at bruge egne marker til produktion af druer. Dette for at sikre den samme høje kvalitet, og ikke risikere at andre producenter ikke kompromitterede dette.Bodegas Valdemar har altid været pionerer indenfor for vinproduktionen, og havde blandt andet den første installation til temperaturkontrolleret gæring i Europa.I området Ribera del Duero, nærmere bestemt distriktet Nava de Roa nær Duero-floden, har man gården Fincas Valdemar. Området nær floden gør, at man har nogle fremragende jordbundsforhold til at producere sine vine. En kombination af sandet/leret jordbund, gammel flodseng og en lettere stenet jordbund giver en rigtig dejlig smag til vinen.

Se flere vine fra Bodegas Valdemar

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere