Côtes-du-Rhône Villages Vidal-Fleury 2019

Spar 26%

Fantastisk Côtes-du-Rhône fra Vidal-Fleury med 90-92 point!

90-92 point
Jeb Dunnuck

Her får du en fantastisk Côtes-du-Rhône fra Vidal-Fleury med 90-92 point til ekstra lav pris!

Hvis du ikke allerede har nydt en af Vidal-Fleury magiske Rhône vine - så snyd ikke dig selv for denne flotte luksus Village.

Village vinen laves kun i udvalgte årgange, når kvaliten er i top.

Vidal-Fleury er Rhône dalens ældste vinhus, og har været med til at udlære nogle af de absolut bedste vinmakers i regionen, blandt andet Guigal. 

Siden 1984 har Guigal ejet ejendommen, som sideløbende er modeniseret til State-of-the Art Winery.

Vinene fremstilles af Vidal-Fleurys eget winemaker team, og kvaliteten er tårnhøj.

Rober Parker elsker vingården: ”Vidal-Fleury producerer et væld af højkvalitetsvin, hvoraf de fleste er fantastiske til prisen”

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
99,95 kr. v/6
134,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Philipson Wine

Forhandler

Fakta

Druer Grenache, Syrah og Mourvèdre
Vingård Vidal-Fleury
Område Rhone
Land Frankrig
Årgang 2019
Alkohol 15%
Drikkes bedst Nu og 3-4 år frem
Lagring 70% på ståltank, 30% på "foudres" store, franske egefadeDet klassiske druemix GSM - Grenache, Syrah og Mourvèdre - her i en overdådig og generøs Villages.

Stilen er mørk, intens, frugtig og fyldig. Næsen oser af skønne moden frugt; mørke bær og friske blommer. Hertil også violer og engelsk lakrids.

Smagen følger med i samme stil samt med lækre tanniner og en god portion velintegreret syre, der holder den store frugt flot i skak.

Vidal-Fleury

Vidal-Fleury, Rhônedalens ældste vinhus, er beliggende i de berømte Côte-Rôtie marker og har produceret vin uden afbrydelser siden 1781.

Guigal, verdens bedste winemaker, opkøbte vinhuset i 1984 og har sidenhen forfinet Vidal-Fleury, som i dag er kendt for sit klassiske udtryk og en tårnhøj kvalitet til prisen.

Robert Parker siger: ”Vidal-Fleury producerer et væld af højkvalitetsvin, hvoraf de fleste er fantastiske til prisen”.Se flere vine fra Vidal-Fleury

90-92 point fra Jeb Dunnuck
"A step up over the base Côtes Du Rhône, the 2019 Côtes Du Rhône Villages offers more garrigue, pepper, and red and black fruits in a medium-bodied, nicely textured, balanced package. I like its tannins, and it should evolve nicely for 5-7 years."

Flere vine fra Philipson Wine


Forhandlere