Cottini Tenuta La Falcone - Cavrine 2014

Spar 37%

Restparti: Mini-Amarone med topkarakter fra Amaronen´s eget område!

Vinavisen

Flaskehalsen

Vi har et lille restparti af denne dejlige "Mini-Amarone" til super lav pris - Først til mølle!

Denne "Mini-Amarone" i fuld størrelse (75 cl) kommer fra Amaronen´s eget område og er lavet af nogle af de bedste Amarone-magere i verden. Den er nemlig lavet i Valpolicella af Cottini-familien, som er kendt for deres høj-kvalitets Amaroner.

Vi har været heldige og har fået fat i en palle af denne skønne vin, som vi kan tilbyde dig til super lav pris!

Vinavisen giver vinen topkarakteren 5/5 stjerner og kalder den En meget frugtagtig rødvin og en god vin til prisen.

Morten Wamsler fra Flaskehalsen giver også vinen 5 store stjerner og siger, at vinen tager afsæt i en charmerende og let tilgængelig stil, hvor der er tonsvis af bær fra haven, der efterhånden suppleres af en frisk syre, nogle powerrige lakrids-nuancer og en flok lette tanniner.

Morten mener, at alle der nyder de store og afrundede italienske vine, vil få en rigtig fin oplevelse med denne vin.

Vinen er en ”Appasimento”, som er metoden med tørrede druer der bruges ved produktion af Amarone. Samtidig er det lavet af folk, der er har mange åres erfaring med produktion af helt klassisk top-Amarone - nemlig Cottini-familien i Valpolicella. Her har men desuden haft den kunstneriske frihed, at kunne tilsætte lidt Sangiovese, som giver en fantastisk flot balance i denne vin.

Dette er bestemt en vin, som du bare må købe nok af.

Del vinen på
69,00 kr. v/6
109,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 50% Corvina, 25% Rondinella, 20% Sangiovese og 5% Molinara
Vingård Agricola Cottini
Område Valpolicella
Land Italien
Årgang 2014
Alkohol 13%
Drikkes bedst Drikkemoden nu, men kan gemmes de næste 5-8 år
Lagring 12 måneder på fadGården som tilhører Cottini-familen hører til ved Gardasøen bred. Gården drives i dag af tre søskende som er 4. generation på gården. Valpolicella er kendt for sine rødvine, og det er også her Cottini skiller sig ud.

Det er en vin af høj kaliber, kendetegnet ved sin dybde og fylde som man opnår ved fadlagringen på 12 måneder. Vinen er produceret på de gængse druer fra Valpolicella, Corvina, Molinara og Rondinella. Derudover har man her tilsat druer af Sangiovese, for at give vinen endnu mere fylde og dybde. Druerne er tørret, for at koncentrere smag og aroma – som man ser med de kendte Amarone-vine.

Serveres ved 18 grader.

Vinen kan drikkes til alle kødretter og er også velegnet til oste.

Agricola Cottini

I hjertet af Valpolicella Valgatara, nærmere bestemt Pozzo, finder man Agricola Cottini. Her produceres vine af højeste kvalitet. Der har været produceret vin i adskillige generationer, basseret på traditioner givet fra far til søn.4 søskende driver nu gården i fællesskab, symboliseret ved 4-kløveret på etiketten. Dette familieforetagende er tro mod sine principper, og sikrer på denne måde et stabilt og konstant kvalitetsniveau i den absolut høje ende. Passion og entusiasme driver denne vingård, hvor familiemedlemmer i alle aldre tager del i produktionen.

Se flere vine fra Agricola Cottini

5/5 stjerner fra Vinavisen
"En meget frugtagtig rødvin på druerne Corvina, Rondinella, Sangiovese og Molinara. En vin, der - når den har fået lidt luft efter en plasketur - er nem at drikke og meget anvendelig til mange retter. En god vin til prisen."

5 stjerner fra Flaskehalsen
"Power Cavrine fra Veneto: Alle der nyder de store og afrundede italienske vine, vil få en rigtig fin oplevelse med denne vin. Den tager afsæt i en charmerende og let tilgængelig stil, hvor der er tonsvis af bær fra haven, der efterhånden suppleres af en frisk syre, nogle powerrige lakrids-nuancer og en flok lette tanniner. Det hele er nydeligt afrundet i både duften og smagen, og selvom det er kraftigt nok til, at der bør serveres smagfuld mad til vinen, så smelter smagen rigtig fint sammen og efterlader et indtryk af en vin, der kombinerer en masse fine nuancer på en fin mellemvej, der tager det bedste af det hele og forener til en nydelig helhed."

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere