Domaine la Grange Viognier 2022

Spar 25%

Restparti: Fransk førsteklasses hvidvin med 6/6 stjerner!

3,8 stjerner
Vivino

Vi har et lille restparti af denne skønne franske førsteklasses-hvidvin, som vi nu sælger til ekstra lav pris!

Nu har du muligheden for at få fingre i en fransk førsteklasses hvidvin fra Domaine la Grange ved Middelhavet i Sydfrankrig. 

Vinen har er frisk, blomsteragtig og pirrende saftig smag. Lyder det som noget du kunne tænke dig at drikke på en varm sommerdag, så er det nu du skal slå til.

Denne hvidvin er læskende lækker og du vil opleve, at du tror flasken indeholder mindre end normalt, fordi den simpelthen er så nem at holde af.

25% af vinen har ligget på nye egetræsfade og det giver vinen et lækkert lille krydret pift oveni Viognier-druens blomsteragtige karakter.

Gå ikke glip af denne dejlige hvidvin!

Del vinen på
89,00 kr. v/6
119,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Propperiet

Forhandler

Fakta

Druer Viognier
Vingård Domaine la Grange
Område Pays d´Oc
Land Frankrig
Årgang 2022
Alkohol 13
Drikkes bedst Nu og 3 år fremFrisk, blomsteragtig, pirrende, saftig, let krydret. Lyder det som noget du kunne tænke dig at drikke på en varm sommerdag, så er det nu du skal slå til. Denne hvidvin er læskende lækker og du vil opleve, at du tror flasken indeholder mindre end normalt, fordi den simpelthen er så nem at holde af.

Domaine la Grange ligger i et kuperet terræn tæt ved Middelhavet i Sydfrankrig. Rent klimatisk byder området på steghede dage, med kølige brise fra havet om natten. Det giver druer med stor aroma, der bevarer sin friske syre.

Druerne til denne Viognier er afstilket og sendt direkte i pressen uden skindkontakt. Dernæst er mosten klaret ved en nedkøling til 10 grader i 24 timer. Herved bundfældes de rester der måtte være af drueskind eller kød i mosten. Den rene most er dernæst pumpet i gæringskarret og har gennemgået en kølig gæring. Efter endt gæring har 25% af vinen lagret på nye egetræsfade. 

 

Domaine La Grange

Der er sket en revolution i Languedoc i de seneste 20 år. Et generationsskifte er blevet gennemført. Før i tiden var det kooperativer der stod for produktionen i området. Vinbønderne fik flere penge, hvis de leverede flere druer. I dag består området af selvstændige vinbønder, der kun tænker i kvalitet. Domaine La Grange blev i 1989 opkøbt af hollænderen Pierre Degroote, der var overbevist om, at vinområdet Languedoc havde et kæmpe potentiale rent kvalitetsmæssigt. Man må sige, at han fik ret. Hans egne vine er ingen undtagelse. Du får helt fantastiske kvaliteter, til meget små penge.

Vingårdens marker ligger omkring middelalderbyen Carcassonne i et meget kuperet terræn, med en meget varieret jordbund, som gør det muligt at dyrke flere forskellige sorter, med hver deres særlige præferencer for undergrund. Rent klimatisk byder området på steghede dage, med kølige nætter. Det giver druer med stor aroma, der bevarer sin friske syre.Se flere vine fra Domaine La Grange

3,8 Vivino

Flere vine fra Propperiet


Forhandlere