Weingut Schmitges - Wine Not Riesling Trocken 2021

Spar 22%

Restparti: Tysk Riesling med fantastisk frugt og 5/5 stjerner!

Vinavisen

Vi har et lille restparti af denne dejlige tyske Riesling med fantastisk frugt til ekstra lav pris!

Vinmager Kilian Schmitges er stolt af vinen og udtaler"Great fruit with a nicely integrated acidity. This is what an uncomplicated everyday Riesling should taste like. So WINE NOT?"

Vinavisen giver vinen topkarakteren 5 af 5 stjerner og skriver "En mild og venlig vin og et godt bud på en ledsager til alt godt fra havet"

Vinen er lavet på druer fra det flade stykke i Erden og kold gæret på rustfri ståltanke for at beholde lethed og mineralitet.

Vinen har en dejlig aromatisk og let næse, umodne grønne æbler, fersken, melon, clementiner, hvide blomster. 

Vinen er floral og har derudover et lille sødligt strejf.

Køb nu til ekstra lav pris!

 

Del vinen på
100,00 kr. v/6
129,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Propperiet

Forhandler

Fakta

Druer Riesling
Vingård Weingut schmitges
Område Mosel
Land Tyskland
Årgang 2021
Alkohol 12%
Drikkes bedst Nu og 3 år fremDejlig klassisk og enorm frisk Riesling fra en af Tysklands super producenter. Den har lidt strejf af bolsjer, ananas og gule stenfrugter. Ganske intens i smagen med god ekstraktion, en let markeret frugtsødme, der toppes op af en god fylde og en vedvarende syre i eftersmagen, der får den til at hænge godt i munden

Vinen er lavet på druer fra det flade stykke i Erden og kold gæret på rustfri ståltanke for at beholde lethed og mineralitet. Dejlig aromatisk og let næse, umodne grønne æbler, fersken, melon, clementiner, hvide blomster. Vinen er floral og har derudover et lille sødligt strejf.

Alkohol 12 %
Syre 8 gr/ltr
Sukker 8 gr/ltr

Weingut Schmitges

Waltraud og Andreas Schmitges overtog i 1990 en traditionel vingård beliggende i Erden. Det skulle snart vise sig, at de to ikke var helt så traditionelle som de fleste ved Mosel. Vingården fik et løft både hvad udseende og kvalitet angår. Både huset de bor i, og måden de udstyrer deres flasker, vidner om, at her foregår noget, som bryder med normen.

De to har på de godt 20 år de har været i gang, opbygget en solid kundekreds, som alle hylder deres innovative, kvalitetsbevidste og tidssvarende tankegang. Noget som tysk vin har haft, og stadig har brug for. At de så vælger at sælge deres vine til priser som er tæt på det halve af hvad de store producenter i VDP sælger til, det er jo næsten rørende. Schmitges er medlem af Bernkasteler Ring, som består af 34 af de bedste producenter ved Mosel - med undtagelse af dem, der er medlem af VDP. Regelsættet og kvalitetskravende er næsten de samme.

Spørger man Waltraud og Andreas hvad det vigtigste i en tysk Riesling er, så tøver de ikke med at svare “mineralitet”. Og det får kun gennem de bedst egnede “Steillagen”, selektiv udvælgelse af druer, samt en lang kold gæring. Huset ernærer sig ved besiddelser på stejle skråninger på Erdener Treppchen, Erdener Herrenberg, Erdener Prälat og Rachtiger Deutschherrenberg.
Se flere vine fra Weingut Schmitges

5/5 stjerner fra Vinavisen
"Der er modne gule blommer i duften af denne hvidvin. Smagen er dejlig og kompleks, tør og med en mineralsk note, der holder ud i den lange eftersmag. En mild og venlig vin og et godt bud på en ledsager til alt godt fra havet. Flasken har skruelåg."

Flere vine fra Propperiet


Forhandlere