Fantini-smagekasse med topvine

Spar 35%

Fantastisk Fantini-smagekasse med topvine!

Her kommer en fantastisk Fantini-smagekasse med lutter topvine!

Denne Fantini-smagekasse er for den kræsne vindrikkere og passer perfekt til fed retter, som hører efteråret til.

Fælles for alle tre vine er, udover en hav af andre medaljer og præmieringer, alle har den højeste score på 99/99 point hos Luca Maroni.

Fantini er anerkendt som Italiens førende ”Boutique-vineri”, som er i stand til at overfører deres ekspertise til flere områder, produktioner og druetyper.

Kassen består af 2 flasker af 3 forskellige vine.

Køb nu til kun 1.299,- inkl. fri fragt. (Normal pris 1.999,- kr.) Du sparer 700 kr pr. kasse!

Kassen indeholder:

2 flasker Fantini Edizione Cinque Autoctoni 20
Edizione Cinque Autoctoni er allerede kendt af mange, som en hyldest og beviset på at man kan lave en topvin – alene på druesorter kendt fra det midterste og sydlige Italien. Bibenda, som er forerningen af sommeliers i Italien, har kåret Fantini Edizione Cinque Autoctoni til en af italiens 10 bedste vine. De kårer de 10 bedste vine uden at rangere dem. Den er kåret uden skelen til value for money!

Vinen har fået topkarakterer fra alle de store italienske vinguides. Luca Maroni har som sagt, udråbt den til en af Italiens bedste vin og giver den igen maximale 99 af 99 point. Veronelli har tildelt vinen topkarakteren, som er 3 af 3 superstjerner (Super Stelle). Vinen skorer også topkarakter 5/5 drueklaser fra Bibenda og 5/5 drueklaser fra Duemilavini.

2 flasker Three Dreamers
Three Dreamers er en vin på 100% Montepulciano. Navnet ”Three Dreamers”, henleder til de tre oprindelige grundlæggere af Fantini – som havde en drøm om at starte verdens førende ”Boutique Winery”. 25 år efter er de godt på vej til at udleve denne drøm, og vinen her er et fantastisk bevis på hvor lang man er nået.

En vin der med sine 16,5% snildt kan konkurrere med mange andre store vine i Amarone-klassen. Med Fantini´s høje kvalitetsniveau og value for money, er det kort og godt en fantastisk vin.

Vinen har bl.a. fået GULD ved Berliner Wein og 4,4 på Vivino.

2 flasker ARU Monica Isola dei Nuraghi IGT 2021
Fantini´s tilstedeværelse over hele Italien, understreges ved denne skønne vin fra Sardinien. Vinen har en smuk dybrød farve, og i næsen er der morbær, mørke blommer, violer og tobak. I smagen går den store frugt igen, med strejf af mokka og vanilje. Vinen kan serveres til kødretter, tungere pastaretter og oste. Bør serveres ved 20 grader. Vinen holder 14% alkohol. 

Vinen har fået 99 point fra Luca Maroni, den store guldmedalje ved Korea Wine Challenge og 4,3 på Vivino.

Køb nu til kun 1.299 kr.!

Del vinen på
1.299,00 kr. v/1
1.999,00 kr. v/1 stk


Forhandler

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere