Masca del Tacco Zinfandel Collezione di Famiglia 2020

Spar 36%

Gigantisk Zinfandel fra Lu'Li vingården med 16% alkohol!

98/99 point
Luca Maroni

Guldmedalje
Mundus Vini

Barego' mad

4,4 stjerner
Vivino

Er du til GIGANTISK Zinfandel? Så forbered hele dit Zinfandel-hungrende sanseapparat på et drøn af en smagsoplevelse!

Vi har nemlig fået fat i en palle af denne skønne Zinfandel fra Lu'Li vingården Masca del Tacco!


"Fremragende vinoplevelse. Flot, syditaliensk Zinfandel" skriver Barego'mad

Det er et kæmpe privilegie, at vi nu kan tilbyde en unik familieselektion fra Felice Mergè, ejeren og winemakeren hos Masca del Tacco.

Kun cremen af cremen af perfekt modne Zinfandel-druer finder vej til eksklusive ”Collezione di Famiglia”, der er en ren magtdemonstration af Zinfandel-druens potentiale, når der virkelig kæles for alle detaljer fra mark til kælder.

Der er tale om en vidunderlig smooth, krydret powerfrugt og styrkende 16% alkohol i verdensklasse! 

Køb nu til kun 109 kr.!

Del vinen på
109,00 kr. v/6
169,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 999 kr. fra Novin

Forhandler

Fakta

Druer 85% Primitivo samt lidt Cabernet Sauvignon og Negramaro
Vingård Masca del Tacco
Område Apulien
Land Italien
Årgang 2020
Alkohol 16%
Drikkes bedst Nu og 6-8 år fremVinen er fremstillet på minimum 85% Primitivo, som suppleres med lidt Cabernet Sauvignon og Negramaro. Druer med voldsom intensitet senhøstes og selekteres fra meget gamle vinstokke på udvalgte marker i Apulien, ”Italiens støvlehæl”. Vinen gærer først frugtbevarende på temperaturstyret ståltank, inden den tilføjes ekstra smagsdybde og kompleksitet ved modning på et mix af små barrique-fade, melemstore tonneauxfade og store traditionelle fade.

Mørk og intens kirsebærfarve. Næsen efter lader ingen tvivl om formatet… STOR og kompleks duft af liflige røde blomster, søde hindbær, kirsebæressens og fuldmodne brombær, der bakkes flot op af aromatiske middelhavskrydderier, skovbund, lakrids, peber, sød balsamico og kakaopulver. Intens frugtig på tungen, hvor vinen breder sig mægtig og dybt tilfredsstillende ud. Smagsoplevelsen fuldbyrdes i en lang og rosinlækker finish, der overrasker med et væld af spændende smagsnuancer… Indiskutabel topklasse! Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.

Perfekt som meditationsvin – og til BBQ, pulled pork, gode bøffer, lam, simremad og lagrede oste. Servér ved 15-17°C’

Masca del Tacco

Vingården Masca del Tacco blev grundlagt i 2010 af Armando og Felice Mergé, men dets oprindelse er meget ældre. I 1949 blev " Cantina di Erchie " det oprindelige vinhus født. Vinhuset er beliggende i Erchie, i den nordlige del af Salento halvøen, omfattende 50 hektar jord dyrket med unge vinstokke. Jorden ejes og dyrkes stadig af de landmænd, som har gjort det i årevis, og har høstet druerne med deres bare hænder og videregivet deres kærlighed til jorden og dens frugter. Således blev selskabet Masca Tacco født. historien om kærlighed til værdier og innovation.Se flere vine fra Masca del Tacco

5 stjerner fra Barego'mad
"Smagen er intens og frugtig, hvor den højpotente powerfrugt ubesværet og velpoleret ruller over tungen understøttet af moden syre og rosinsøde tanniner, som får denne kraftkarl helskindet over målstregen. Eftersmagen er lang og silkeblød med god dybde, og smilet vil med garanti brede sig med en vin som denne i glasset."

4,4 stjerner på Vivino
"Lækker lækker vin. Er virkelig positiv overrasket. Mørk rubinrød farve. I næsen brombær, solbær og vanilje. I munden fuldmoden blomme og noter af lakrids. Tilpas og meget balanceret syre og mund."

Flere vine fra Novin


Forhandlere