William Wright Old Vine Zinfandel Lodi California 2019

Spar 53%

Monster-Zinfandel fra Californien med 16% alkohol - Kun 79 kr.!

94 point
WineWherever

4,0 stjerner
Vivino

BOOM!! Så er det nye frugt-kanonslag fra William Wright landet – det knalder og brager løs med syndige 16% alkohol.

Californisk frugt-power og lækre krydderier!

Vinen har fået hele 94 point fra  Rasmus Christensen, Winewherever og på Vivino har brugerne givet vinen hele 4,0 stjerner. (37 bedømmelser d. 17/3/2022)

Vidste du, at Zinfandel-druerne modner forskelligt på vinstokken? Derfor finder du både rosafarvede druer med noter af hindbær og jordbær samt helt mørke bær med intens solbær og brombær-power.

Resultatet en saftig og nuanceret frugteksplosion, der får tilført en krydret smagsdybde fra den luksuriøse fadlagring. Powervin-elskere må ikke gå glip af William Wrights Zinfandel, der passer perfekt til grill-hygge med familie og venner.

Køb nu til kun 79 kr.!

Del vinen på
79,00 kr. v/6
169,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 999 kr. fra Novin

Forhandler

Fakta

Druer 100% Zinfandel
Vingård Scheid Family Wines
Område Californien
Land USA
Årgang 2019
Alkohol 16%
Drikkes bedst 5-8 år fra høståretWilliam Wrights Zinfandel er skabt på 100% Zinfandel fra samme type gamle "Old Vine"-buskvine, der har gjort det californiske distrikt Lodi berømt verden over. Vinen forkæles med 14 måneders lagring på franske og ungarske egetræsfade.

Vinen er dyb kirsebærrød i glasset. Næsen lover koncentreret californisk charme med spandevis af hindbær, kirsebær, solbær og brombær, der suppleres af lækker sød lakrids og peber samt chokolade, vanilje og tobak fra fadet. I munden deler vinen generøst ud af sin frugtfyldige bamsefrugt og delikate varme krydderier. Den elegant krydrede frugt bliver længe i munden, der varmes af vinens 16 % alkohol og holdes elegant på plads af flot afrundede tanniner. Beautiful Zinfandel! Drik nu, eller gem 5-8 år fra høståret.

Vinen er perfekt til grill-hygge med familie og venner. Den går rigtig godt til steaks, BBQ, pulled park, lam, pastaretter, simremad og lagrede oste. Servér ved 15-18°C’

Scheid Family Wines

Mellem San Francisco og Los Angeles finder vi Monterey County, der er Californiens absolutte cool climate hotspot - og eneste amerikanske vindistrikt på Wine Enthusiasts TOP 10 over verdens bedste vindestinationer.

Blandt Montereys pionerer finder vi den Harvard-uddannede entreprenør Al Scheid, der tilbage i 1972 blev tiltrukket af områdets uudnyttede potentiale. Næsten 50 år senere er Scheid Family Wines blandt Monetreys største og bedste vinproducenter.

Al Scheid har med årene afgivet meget af ledelsen til sønnen Scott og datteren Heidi, mens markarbejdet ledes af højt anerkendte Kurt Gollnick, der tidligere var ansvarlig for druekvaliteten hos legendariske Bien Nacido Vineyards.

I dag plejer Kurt Gollnicks team hele 39 forskellige druesorter, som høstes fra 12 vinmarker på en 115 km strækning af Salinas Valley. Den lange dal, som ligger i smørhullet mellem Gabilan-bjergene mod øst og Santa Lucia Mountains mod vest, er inddelt i 4 klimazoner fra nord mod syd.Se flere vine fra Scheid Family Wines

94 point fra  Rasmus Christensen, Winewherever
"Lodi Valley er næsten synonym for Zinfandel, og det er også her hvor nogle af de ældste stokke stadig står plantet. Gamle vinstokke er også brugt til denne vin, og resultatet er en koncentreret vin med noter af varme krydderier, søde røde frugter, der til gengæld også er flot holdt oppe af en energisk syre, der er årsagen til denne vins success."

4,0 stjerner på Vivino
"Sorte blommer, røde bær og en snert af lakrids. Ganske lidt vanilie. Blød til trods for den høje alkoholprocent. Vinen er halvtør, og måske en smule lukket. Af en Zinfandel var det en positiv overraskelse at sødmen var vel afpasset. Slet ikke en “sukkerbasse”. Farven er flot klar. Naturligt gode gardiner som forventet med 16% alcohol. En dejlig vin til rødt kød, men jeg vil nok fortrække at lade den ligge et år eller to inden jeg knapper den næste op."

Flere vine fra Novin


Forhandlere