Masottina Prosecco Brut Treviso

Spar 19%

Fantastisk Prosecco med 96 point fra Decanter!

96 point
Decanter

92 point
Falstaff Magazin

Fantastisk Prosecco fra Dal Bianco-familien!

Vinen har fået hele 96 pont fra Decanter - Det er grant for kvalitet!

Perfekt til festen - Du kan rolig købe et par kasser til  alle festligheder gennem året.

Denne  flotte strågule Prosecco er lavet på 100% Glera, Vinen rummer fugtige strejf af citrus og hvide blomster. Prosecco Treviso Brut er et oplagt valg som velkomstdrink eller aperitif.

Vinen kommer fra familje vingården Masottina, som blev grundlagt i 1946 i Veneto. Masottina er familiedrevet og fokuserer på at lave elegante vine.

Denne Prosecco Brut er netop super elegant, med fine bobler. Den flotte strågule Prosecco har et fugtigt hint af citrus og hvide blomster.

Smagen er sprød, frisk og tilpas tør med appetitvækkende noter af citrus, æble og mandel. Eftersmagen er dejlig cremet og det er lykkedes Masottina at skabe en virkelig flot Prosecco, som er en ægte crowdpleaser,

Del vinen på
129,00 kr. v/6
159,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Philipson Wine

Forhandler

Fakta

Druer 100% Glera
Vingård Masottina
Område Veneto
Land Italien
Årgang N/V
Alkohol 11%
Drikkes bedst Nu og 1-2 år frem



Masottina blev grundlagt i 1946 i Veneto. Masottina er familiedrevet og fokuserer på at lave elegante vine. Denne Prosecco Brut er netop super elegant, med fine bobler. Den flotte strågule Prosecco har et fugtigt hint af citrus og hvide blomster. Smagen er sprød, frisk og tilpas tør med appetitvækkende noter af citrus, æble og mandel. Eftersmagen er dejlig cremet og det er lykkedes Masottina at skabe en virkelig flot Prosecco, som er en ægte crowdpleaser

Masottina

Dal Bianco-familien har passioneret viet sin energi til at producere vin siden 1946. Det hele begyndte, da bedstefar Epifanio erhvervede Ai Palazzi-ejendommen ved Gorgo al Monticano, der omfatter fem hektar vinmarker og en bondegård. Renovering af stuehuset bragte ordet MASOTTINA frem i lyset på en af de originale vægge: MASOTTINA blev derefter navnet på virksomheden.

Adriano, den ældste søn, satte nyt skub i udviklingen af virksomheden. Efter at have studeret ønologi på den gammeletablerede, prestigefyldte Conegliano Oenology School, begyndte han år efter år at investere i de bedste tilgængelige teknologier til fremstilling af vin med umiskendelig stil og konstant kvalitet.

Senere skabte Adriano og hans brødre vingården Terre di Ogliano, hvor Masottina-vine nu fremstilles, et vinifikationscenter, der er unikt i Prosecco-området.

Familietraditionen videreføres nu af tredje generation, som følger i bedstefar Epifanios fodspor ved at investere i jord for at øge familiens vinplanteareal. Nu ledes virksomheden af Adriano og hans to sønner Filippo, salgsdirektør, og Federico, vicepræsident.



Se flere vine fra Masottina

96 point fra Decanter
"Very intense, deep nose with notes of pear, peach, elderflower and almond. This flows onto a mineral-drenched palate with touches of eucalyptus. Great length and depth of flavour. Classy!"

Flere vine fra Philipson Wine


Forhandlere