Natale Verga - Pinot Grigio Delle Venezie DOC 2021

Spar 44%

Pinot Grigio fra Italiensk Super-vingård - Kun 49,95 kr.!

Her kommer et rent supertilbud. Pinot Grigio fra supervingård til 49,95 kr.!

Vi har nemlig fået fat i en palle  Pinot Grigio fra supervingårdens Casa Vinicola Natale Verga marker i Veneto.

Natale Verga har marker over hele Italien, og fra Veneto kommer denne lækre hvidvin.

En meget drikkevenlig vin, til en overordentlig skarp pris fra deres brand under eget navn Natale Verga.

Vinen har en lækker frugtig næse med aroma af æbler, pærer og snert citrus. En frugtig og harmonisk smag med fokus på drikkevenlighed.

Fyld gemmerne med denne dejlige friske hvidvin.

Køb nu til kun 49,95 kr.!

Del vinen på
49,95 kr. v/6
89,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 449 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer Pinot Grigio
Vingård Casa Vinicola Natale Verga
Område Veneto
Land Italien
Årgang 2020
Alkohol 12%
Drikkes bedst Nu og 2-3 år fremNatale Verga har marker over hele Italien, og fra Veneto kommer denne lækre hvidvin. En meget drikkevenlig vin, til en overordentlig skarp pris fra deres brand under eget navn Natale Verga.

Perfekt til at nyde med lettere forretter, fisk/skaldyr eller som et dejlig glas i solen.

Vinen er lavet på 100% Pinot Grigio, fra Natale Verga´s egne marker i Veneto. Når høsten er i hus i efteråret, presses og gæres druerne og lagres efterfølgende på ståltanke inden den frigives til salg.

Vinen har en lækker frugtig næse med aroma af æbler, pærer og snert citrus. En frugtig og harmonisk smag med fokus på drikkevenlighed.

Den skal serveres ved 8-10 grader.

 

Casa Vinicola Natale Verga

Casa Vinicola Natale Verga blev grundlagt i 1895 af Enrico Verga. Igennem 4 generationer, er denne italienske topproducent blevet overdraget fra far til søn med de samme værdier omkring tradition og kvalitet. I dag drives virksomheden af Natale Verga, i samarbejde med hans far Giancarlo og søstre Cristina og Laura, og snart er 5. generation klar til at træde ind i virksomheden.

​Denne spændende producent er altid i vækst og fremgang, takket være indførelsen af innovative og avancerede teknologiske systemer, der sammen med respekt for de stolte, italienske vinfremstillingstraditioner, har gjort det muligt at tilfredsstille en stigende og krævende efterspørgsel med fuldt hensyn til fleksibilitet, effektivitet og kvalitet. Natale Verga producerer et bredt spekter af vine, lige fra de helt klassiske produktioner – til de mere moderne sammensætninger.Se flere vine fra Casa Vinicola Natale Verga

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere