Natale Verga - Vino d'Italia Rosso Intrè

Spar 50%

Lækker italiensk rødvin fra stjerne-vingård med 98 point - Kun 69,95 kr.!

98 point
Luca Maroni

90 point
James Suckling

Guldmedalje
Asia Wine Trophy

4,2 stjerner
Vivino

Her får du en lækker italiensk rødvin fra stjerne vingård med 98 point  til kun 69,95 kr.!

Vnen kommer fra den italienske stjernevingård Casa Vinicola Natale Verga

Igennem 4 generationer, er denne italienske topproducent blevet overdraget fra far til søn med de samme værdier omkring tradition og kvalitet. I dag drives virksomheden af Natale Verga,

Vinen har fået hele 98 point fra Luca Maroni, mens James Suckling giver vinen 90 store point.

Vivinos brugere giver vinen hele 4,2 stjerner og det er flot for en vin, som vi kan sælge til kun 69 kr.!

Yderligere har vinen vundet den store guldmedalje ved Asia Wine Trophy!

Vinen har en intens rubinrød farve kombineret med en lækker og kompleks næse med masser af bær og en smule krydderier.

Vinen har en koncentreret og dyb smag. God balance i tanninerne og meget drikkevenlig. 

En rigtig lækker vin som kan anvendes meget bredt. Lige fra lettere kødretter til pasta og kødretter, eller bare et hyggeligt glas. 

Køb nu til kun. 69,95 kr.!

Del vinen på
69,95 kr. v/6
139,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 449 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer Sangiovese, Nero D´Avola og Corvina
Vingård Casa Vinicola Natale Verga
Område Toscana, Veneto og på Sicilien
Land Italien
Årgang N/V
Alkohol 14%
Drikkes bedst Nu og 5-7 år frem
Lagring Ca. 6 måneder på ståltanke og derefter egefade i 6 månederProduktionen foregår af druer foregår i henholdsvis Toscana, Veneto og på Sicilien. Alle stokke er dyrket på syd- og vestvendte skråninger, så druerne på denne måde for en masse sol. Sol giver fylde og masser af smag i druerne. Kombinationen af dette og den gode jordbund i de tre områder, giver en vin som rammer alle de positive elementer man finder i god italiensk vin. Kalkholdig ler i Toscana, masser af kalksten og mineraler fra Sicilien og bakket lerholdig jord fra det nordlige Veneto.

Efter høsten, presses druerne, hvorefter macerationen løber over 2-3 uger. Vinen lagres efterfølgende i ca. 6 måneder på ståltanke og derefter egefade i 6 måneder. Efterfølgende lagring på flaske i 6 måneder, indtil vinen frigives til salg. Egefadende der bruges, har tidligere været brugt til dessertvin – hvilket tilføre vinen yderligere fylde og dybde.

En intens rubinrød farve kombineret med en lækker og kompleks næse med masser af bær og en smule krydderier. Vinen har en koncentreret og dyb smag. God balance i tanninerne og meget drikkevenlig. 

En rigtig lækker vin som kan anvendes meget bredt. Lige fra lettere kødretter til pasta og kødretter, eller bare et hyggeligt glas. 

Drikkes nu og 5-7 år frem. Serveres ved 16-18 grader.

Casa Vinicola Natale Verga

Casa Vinicola Natale Verga blev grundlagt i 1895 af Enrico Verga. Igennem 4 generationer, er denne italienske topproducent blevet overdraget fra far til søn med de samme værdier omkring tradition og kvalitet. I dag drives virksomheden af Natale Verga, i samarbejde med hans far Giancarlo og søstre Cristina og Laura, og snart er 5. generation klar til at træde ind i virksomheden.

​Denne spændende producent er altid i vækst og fremgang, takket være indførelsen af innovative og avancerede teknologiske systemer, der sammen med respekt for de stolte, italienske vinfremstillingstraditioner, har gjort det muligt at tilfredsstille en stigende og krævende efterspørgsel med fuldt hensyn til fleksibilitet, effektivitet og kvalitet. Natale Verga producerer et bredt spekter af vine, lige fra de helt klassiske produktioner – til de mere moderne sammensætninger.Se flere vine fra Casa Vinicola Natale Verga

4,2 stjerner på Vivino
"Dark purple. Beautiful nose of black cherry. Medium full body with rich, ripe fruit palate. So smooth tannins with nice medium length finish. Paired with charcuterie board."

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere