Farnese - Gran Sasso Montepulciano 2018

Spar 42%

Restparti: Guldvinder Montepulciano fra Italiens bedste producent!

Guldmedalje
Concours International De Lyon

Vi har et lille restparti af denne fantastiske guldvindende Montepulciano, som du nu kan købe til ekstra lav pris.

Vinen kommer fra Italiens bedste producent!

Den har vundet den store guldmedalje ved Concours International de Lyon!

Vi kan nu tilbyde dig vinen til ekstra lav pris!

Valentino Sciotti er manden bag Gran Sasso, som er  en del af Farnese-organisationen. Her kører flere af vingårdene for Farnese i det sydlige Italien, samt Gran Sasso her i Abruzzo.

Det er den unge vinmager Marco Flacco der står bag produktionen, og hans udtryk er mere friskt og frugtig end man ellers ser i denne region.

Vinen har masser af frugt i smagen, hvor røde bær og blommer dominerer. Rundet af med en smule mineral, medium krop og en god lang finish.

Køb nu til kun 69 kr.!

Del vinen på
69,00 kr. v/6
119,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 100% Montepulciano
Vingård Gran Sasso, Farnese Vini
Område Abruzzo
Land Italien
Årgang 2018
Alkohol 13%
Drikkes bedst Nu og 3-5 år fremValentino Sciotti er manden bag dette vinhus under Farnese-organisationen. Her kører flere af vingårdene for Farnese i det sydlige Italien, samt Gran Sasso her i Abruzzo. Det er den unge vinmager Marco Flacco der står bag produktionen, og hans udtryk er mere friskt og frugtig end man ellers ser i denne region.

Druerne til denne vin dyrkes på 15-20 år gamle marker/stokke i områderne Ortona, San Salvo og Pollutri.

Der høstes ved håndkraft i slutningen af august/starten af september, og får efterfølgende en let presning.

Alt forgår i et temperaturkontrolleret klima, og gæringen foretages ved 10-12 grader i 15 dage. Den lave temperatur er med til at fremhæve aromaerne i vinen.

Vinen færdiggøres herefter på ståltanke, hvorefter den tappes.

Vinen har en flot dybrød farve, en lækker frugtig næse med strejf af. Masser af frugt i smagen hvor røde bær og blommer domminerer. Rundet af med en smule mineral, medium krop og en god lang finnish.

Kan drikkes til de fleste retter lige fra pizza/pasta til lettere kødretter. 

Serveres ved 16-18 grader

Fantini Group Farnese

Fantini Group Farnese er kåret som årets italienske vinproducent 2016, 2017, 2019 og 2020

Fantini Group Farnese er, i forhold til branchen, en relativ ung virksomhed (startet i 1994). Til trods for dette er man meget ambitiøs, og med sit meget høje kvalitetsniveau eksporterer man nu til 74 lande og har en produktion på mere end 20 millioner flasker.

Fantini Group Farnese ligger i byen Ortona i regionen Abruzzo.  Navnet Farnese har været forbundet med byen siden 1538 hvor en prins ved navn Farnese, byggede det smukke ”Palazzo Farnese” hvor han trak sig tilbage og levede med en Østrigsk prinsesse.

Siden Fantini Group Farnesestartede i Abruzzo, har man efterfølgende udvidet til også at dække regionerne Campagnien, Sicilien, Basilicata og Apulien. På de relativ få år man har eksisteret, er man blevet den førende vinproducent i Syditalien, og producenten med flest præmieringer og flotte imponerende anmeldelser. Ikke bare i det sydlige Italien, men i hele Italien.Se flere vine fra Fantini Group Farnese

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere