Nativ Suadens Campania Rosso 2020

Spar 36%

Intens og frugtrig bulderbasse fra Nativ med 99/99 point!

99/99 point
Luca Maroni

Guldmedalje
Berliner Wein Trophy

Så er Nativ endelig tilbage - Stærkere og mere kompromisløs en nogen sinde!

Vinen har fået hele 99/99 point og vi sælger til imponerende lav pris!

For få år tilbage var vinene fra Nativ nogle af vores mest solgte vinen, men desværre blev vinene fra Nativ svære og svære at få fat i og til sidste måtte vi give efter på den manglende levering.

Derfor er det glædeligt, at vi inu gen kan tilbyde dig de dejlige vine fra Nativ!

Vi starter med deres Intense og frugtrige bulderbasse Nativ Suadens Campania Rosso, som du bare må prøve!

Nativ Suadens Campania Rosso er en imponerende rødvin sammensat af de lokale druer Aglianico, Piedirosso og Sciascinoso, som har fået max point fra Luca Maroni.

Et mesterværk, der bare skal prøves!

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
109,00 kr. v/6
169,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Philipson Wine

Forhandler

Fakta

Druer 33,3% Aglianico, 33,3% Piedirosso og 33,3% Sciascinos
Vingård Nativ
Område Campania
Land Italien
Årgang 2020
Alkohol 14,5%
Drikkes bedst Nu og 3-4år frem
Lagring Lagres på rustfrit stål og efterfølgende nye egetræsfade i en kort periodeNativ Suadens Rosso er en virkelig harmonisk, fløjlsblød, frisk og velstruktureret rødvin, som er fremstillet af 33,3% Aglianico, 33,3% Piedirosso og 33,3% Sciascinoso druer.

En blanding, som Nativ har skabt for at gå på opdagelse i de gamle druesorter, der har en lang og rig historie. Druerne høstes i hånden i oktober, og kun de bedste druer udvælges til denne vin.

Nativ presser druerne let i hele klaser og bruger en innovativ teknik til at udtrække alle aromaer og farver fra druerne. Mosten gærer med udvalgt gær ved en kontrolleret temperatur, før den lagres på rustfrit stål og efterfølgende nye egetræsfade i en kort periode. Let rubinrød i glasset.

Duften er fyldt med frugtige noter af blåbær og brombær, samt krydrede noter af peber, lakrids og vanilje.

Smagen er fridsk og sødmefuld med let krydret nuancer med noter af rød frugt og undernoter af peber, lakrids og vanilje komplementeret af bløde, modne tanniner og en lang eftersmag.

Perfekt til grill, simreretter, svamperisotto, tomatbaserede retter mm. Vinen er også perfekt til at nyde for sig selv som meditationsvin.

Nativ Srl

Nativ blev grundlagt for få år siden af Mario Ercolino, kendt vinmager for nogle de bedste vinhuse i Campania og andre steder i Italien, og hans kone Roberta Pirone. Navnet 'Nativ' er valgt da deres mål er at producere de bedste vine på gamle lokale druesorter/vinstokke – primært Aglianico for rødvinene. Vinhuset råder over ca. 20 hektar vinmarker beliggende i Irpinia, nær Paternopoli og Taurasi, et område kendt for frugtbar jord af vulkansk oprindelse. Fra disse marker bliver der hvert år kun produceret en begrænset mængde på ca. 150.000 flasker.

Se flere vine fra Nativ Srl

Flere vine fra Philipson Wine


Forhandlere