Prosper Maufoux Bourgogne Pinot Noir 2022

Spar 55%

Uhyrlig saftig Pinot Noir fra den store nye Bourgogne-årgang 2022!

93 point
Mad og Monopolet

93 point
WineWherever

92 point
Flaskehalsen

90 point
Houlbergs Vinblog

Nu har du mulighed for at få fingrene i denne Pinot Noir fra den store nye Bourgogne-årgang 2022!

"93 point.  Jeg har smagt adskillige af årgangene fra Prosper Maufoux, og de smager alle fantastisk.... I denne får du den klassiske skønne “Bourgogne-duft”.... I munden er den saftig, blid og har charmerende og skøn frugtfylde." - Mad & Monopolet

Ung, ren og kirsebærsaftig Pinot Noir fra den store nye Bourgogne-årgang 2022! 

Prosper Maufoux leverer her et pragteksemplar på, at man stadig kan finde forrygende bourgogne-value til trods for at efterspørgslen er enorm på vinene fra Bourgogne.

Vinen får hele 2 x 93 point og et særdeles venligt prisskilt siger næsten det hele. Dette er et Bourgogne-Kup!

Du får fuld valuta for pengene hos Prosper Maufoux, hvor selveste Nadine Gublin står i kælderen.

Den berømte vinmager er tidligere kåret som Frankrigs første kvindelige ”Winemaker of the Year” i Revue du Vin de France. Topkøb!

Det her er klassisk og læskende rød bourgogne, der er til at forstå!

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
89,95 kr. v/6
199,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 999 kr. fra Novin

Forhandler

Fakta

Druer Pinot Noir
Vingård Prosper Maufoux
Område Bourgogne
Land Frankrig
Årgang 2022
Alkohol 12%
Drikkes bedst Nu og 4-6 år fra høståretI glasset er vinen kirsebærfarve med en violet kant. Duften er ungdommelig og spændt til bristepunktet med frugtlækker Pinot Noir! Hybenrose, jordbær og saftige kirsebær suppleres hurtigt af burgundiske skovbundsnoter samt diskrete krydderier og en anelse mørk chokolade... I munden er vinen sitrende frisk, men samtidig dejlig blød og saftig med en fornemt detaljeret bærfrugt. Smagen byder på masser af ren, frisk og silkefin Pinot Noir, der elegant slutter af med fine, fine tanniner.

Det her er klassisk og læskende rød bourgogne, der er til at forstå! Nyd den nu, eller gem den i 4-6 år efter høståret.

Den liflige bourgogne går fortrinligt sammen med grillet fisk, fjerkræ, saftige steaks, tatar, charcuteri, svamperetter og milde oste.

Nydes optimalt ved 14-17 °C

Prosper Maufoux

Prosper Maufoux er ejet af det store Cremant hus Veuve Ambal. De har vinmarker i næsten alle Bourgogne distrikterne og producerer superkvaliteter til rimelige priser.

Prosper Maufoux’ vine modner under perfekte klimatiske betingelser i hovedkvarterets hvælvede kældre fra 1400-tallet. 

Prosper Maufoux har siden 2009 været ejet af den kvalitetsbevidste Piffault-familie, som i forvejen står bag bourgognes største Crémant de Bourgogne-mærke, Veuve Ambal.Se flere vine fra Prosper Maufoux

93 point fra Mad & Monopolet
"Jeg har smagt adskillige af årgangene fra Prosper Maufoux, og de smager alle fantastisk. Det er en vin og et vinhus, som med denne udgivelse placerer sig rigtig fint i den høje ende af “hverdagsvin”-kategorien. I denne får du den klassiske skønne “Bourgogne-duft” med noter af hindbær, kirsebær, vanilje og skovbund, men efter lidt tid i glasset kommer der også duft af timian og lavendel - ret interessant. I munden er den saftig, blid og har charmerende og skøn frugtfylde."

93 point fra WineWherever, Rasmus Christensen
"Uhyrlig saftig og levende Pinot Noir. Transperant farve, skrøbelig struktur, syrlige røde bær, urter, og vibrerende livlig syre, der giver en lyst til at tømme hele flasken. Tilsæt lidt alkohol til bedstemors sommersaftevand, og så har du denne vins sidestykke. Det her kan man drikke litervis af."

92 point fra Flaskehalsen
"Med 2022-årgangen af en Bourgogne Pinot Noir har Prosper Maufoux skabt en udmærket og fornuftig vin. Her er ikke et væld af spændstige nuancer og komplekse lag, man skal forholde sig til, men den fine friskhed, sprøde, røde frugt og behagelige krop gør, at det er en Bourgogne, der gør det rigtig fint i sin prisklasse. "

90 point fra Houlbergs Vinblog
"Frisk, dyb og lidt umami duft ... og masser af våd træ, våde fade, egetræ, dyb duft af kirsebær, hindbær, hyben, mørk chokolade med høj kakaoprocent, tørrede rosenblade, violer, lavendel, lidt mentol, skovsvampe og en smule krydderurter. I munden er det imidlertid ikke en kompleks, feminin eller sart burgundisk vin, for smagen er mere bondsk og kantet med både kirsebærsaft, ribs og hindbær, tørre og fine tanniner, saftighed og en lemonagtig bitterhed, som gør det til en frisk vin. 90 point."

Flere vine fra Novin


Forhandlere