Rebel Ridge - Chard 20

Spar 43%

Skøn Californisk Chardonnay-spradebasse fra Rebel Ridge!

Du kender sikkert allerede de meget populære rødvine, der hvert år skifter navn efter høsten. Aktuelt er det Noir20 og Zin19, der er på lager.

Og langt om længe har Rebel Ridge haft succes med at source Chardonnay-druer, der kunne leve op til kravene og Chard 20 er derfor endelig en realitet. Det er en absolut skøn californisk Chardonnay-spradebasse.

Rebel Ridge - Chard 20 er det prisstærke alternativ for dig, der også er vild med udtrykket i vores andre og lidt dyrere fyldige, californiske Chardonnay-vine.

Stilen er bombastisk og sidder lige i skabet, hvis man som mange andre også har et svagt punkt for den stil.

Chardonnay-druen knuselsker de varme dage og de kølige nætter i Californien. Dagen bruger den på at smække sødmen og saftigheden op på 100% og natten bruger den på at besinde sig og få lidt struktur på herlighederne igen. Det er det altså meget svært ikke at lade sig besnære af.

Hvad smager den af?
Duften i Rebel Ridge - Chard 19 er både frisk og fyldig på en og samme tid. Saftig citron og vanilje, svulmende pære og tropisk frugt. Fadet ligger som en fed, vibrerende bas under frugten og giver vinen en flot afrunding med et toastet præg og den der signifikante smørfedme, som bare kombinationen californisk Chardonnay og amerikanske egefade kan.

Køb nu til kun 79 kr.!

Del vinen på
79,00 kr. v/6
139,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Gallovini

Forhandler

Fakta

Druer Chardonnay
Vingård Rebel Ridge
Område Californien
Land USA
Årgang 2020
Alkohol 14,5%
Drikkes bedst Nu og 2 år frem
Lagring 9 måneder på amerikansk egRebel Ridge - Chard 20 er det prisstærke alternativ for dig, der er vild med udtrykket i Pound Cake. Stilen er bombastisk og sidder lige i skabet, hvis man som mange andre også har et svagt punkt for den stil.

Chardonnay-druen knuselsker de varme dage og de kølige nætter i Californien. Dagen bruger den på at smække sødmen og saftigheden op på 100% og natten bruger den på at besinde sig og få lidt struktur på herlighederne igen. Det er det altså meget svært ikke at lade sig besnære af.

Duften i Rebel Ridge - Chard 20 er både frisk og fyldig på en og samme tid. Saftig citron og vanilje, svulmende pære og tropisk frugt. Fadet ligger som en fed, vibrerende bas under frugten og giver vinen en flot afrunding med et toastet præg og den der signifikante smørfedme, som bare kombinationen californisk Chardonnay og amerikanske egefade kan.

Restsukker: 7,1g pr. liter.

Rebel Ridge

Rebel Ridge er opkaldt efter det sted, de 3 rebelske vinmagere  mødtes. 

I frustration over en stillestående vinbranche styret af få globale spillere, der har frit spil til at holde priserne oppe, ville de noget andet. 
Chefvinmageren, som oprindeligt er opvokset i Valpolicella i Italien, ønskede især maksimal udnyttelse af de mange californiske soltimer, samt en ny vinstil, som er mindre prætentiøs og mere "full on fruit". 

Rebel Ridge blev født og både vinmagernes ekspertise i at fremhæve hver en frugtnuance i druerne, samt den intense varme i Californiens Lodi-område er tydelig i vinene. 

De flotte etiketter i serien afspejler på fornem vis vinmagernes ønske om at lave en velsmagende og frugtrig vin uden dikkedarer. No nonsense! Se flere vine fra Rebel Ridge

Flere vine fra Gallovini


Forhandlere