Savoni - ZFD Edizione Suprema 17 2020

Spar 45%

Monster-Zinfandel i særudgave med 17% alkohol og 98/99 point!

98/99 point
Luca Maroni

96 point
Barego' mad

Baregomad

Gastromad

4,0 stjerner
Vivino

Unik særudgave af ZFD med druer fra de ældste vinstokke og en vanvittig alkoholprocent på hele 17%!

Da vinmageren bag Savonis kæmpesucces ZFD sagde, at han ville lave en storebror til vinen - ja, så mente han det!

Edizione Suprema er præcis hvad navnet siger: En overdådig særudgave lavet på de allermest koncentrerede Zinfandeldruer taget fra producentens ældste vinstokke.

På Vivino får vinen 4,0 stjerner og brugerne elsker den: "Masser af frugt og power, men ingen ubehag fra 17% alkohol og kun en lille klædelig sødme. Forbløffende meget vin til prisen."

Vi kan tilbyde dig dene Monster-Zinfandel til en super lav pris. Slå til før pallen er tom!

Efter høsten tørres druerne kortvarigt for opnå endnu større smagstæthed, og den ekstreme alkoholprocent, er således en naturlig konsekvens af modne druer og efterfølgende tørring.

Smagen er et kapitel for sig. Fuldmodne blommer, Amarena-kirsebær, kakao og et strejf af vanilie, der i smuk forening afsluttes med en let sødme.

Som med en god Amarone drikkes Edizione Suprema både godt med og uden mad. Prøv den f.eks. til fede fjerkræsretter en aften, hvor det rusker godt uden for. Mums!

ZFD Edizione Suprema høstes kun fra udvalgte markparceller, og er derfor produceret i meget begrænset antal.

Køb nu og glæd dig til en markedets lækreste og mest potente rødvine til en helt fantastisk pris!

Del vinen på
99,00 kr. v/6
179,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Gallovini

Forhandler

Fakta

Druer Zinfandel
Vingård Savoni
Område Puglia
Land Italien
Årgang 2020
Alkohol 17%
Drikkes bedst Nu og 5 år frem
Lagring 6 måneder på små egefadeZFD Edizione Suprema er nyeste (og vildeste!) skud på stammen fra superproducenten Savoni.
Her laves indbydende og smagfulde vine på Zinfandel-druen, og omsider er det vanvittige projekt Edizione Suprema blevet en realitet.

Savonis meget velsmagende ZFD havde i forvejen 15% alkohol, men i forsøget på at skabe den mest koncentrerede og velsmagende vin muligt, er graden af modenhed så høj, og den efterfølgende tørring af druerne så effektiv, at alkoholprocenten er havnet på det imponerende tal 17!

Mange steder i Italien bliver der set skævt til så høje procenter - konsekvensen er nemlig ofte en vis alkoholsødme og nærmest portvinsnoter i vinen. Det er også tilfældet med Edizione Suprema, så man skal selvfølgelig have ganen til denne type vin. Har man det, er Edizione Suprema et røverkøb uden lige!

Savoni

Bag Savoni står et ungt, men erfarent hold af vinmagere, der også var involveret i supersuccessen, Ponte Lungo – Curioso. Med Mario Ercolinos (Super Mario) ekspertise i ryggen, har Savoni nu startet deres egen produktion af italienske vine i premium kvalitet.

Vinproduktionen er baseret på traditionelle dyrkningsmetoder uden brug af pesticider, men med en moderne tilgang til, hvorledes en god flaske vin optimalt skal smage.Se flere vine fra Savoni

6/6 stjerner og 96 point fra Baregomad.dk
"Jeg er normalt ikke tilhænger af vine med så høj en alkoholprocent, selvom jeg godt er klar over, at denne vintype er voldsom populær blandt danske forbrugere. Og i dette tilfælde bliver mine fordomme også gjort til skamme. Her har vi at gøre med en flamboyant højoktan Zinfandel vin, som til prisen overpræsterer på alle parametre, og muligvis er et af de bedste vinkøb i Danmark indenfor denne kategori."

5 stjerner med pil op ad fra Gastromad
"Af en Italiensk Zin har den en overraskende blød og behagelig smag af mørke frugter og svesker med let fad. Den er ikke kvalm af bær eller svesker, eller sprittet pga. de hele 17 %."

4,0 stjerner på Vivino
"Dyb mørk farve med tunge gardiner, duft af mørke, syltede kirsebær og læder, smag af brombær med snert af mørk bitter chokolade, tobak og eg samt lidt vanilla, Meget sødmefuld i udtrykket men en god afbalanceret tannin og en blid syre kompencerer den høje alkohol %, var bange for at det ville være en marmelade vin, men det er bestemt ikke tilfældet, kan nydes med mad og alene som meditationsvin, et vellykket produkt men skal nydes med respekt.​"

Flere vine fra Gallovini


Forhandlere