Wildfoot – Sangiovese Zinfandel Limited Edition 2021

Spar 53%

Årets bedste og mest vanvittige vin-tilbud fra Italien med 98 point!

98 point
Luca Maroni

Det er os en kæmpe fornøjelse at dele nyheden om, at du kun er ganske få klik fra at kunne nyde WILDFOOT igen.

Som en elsket og savnet ven, der atter banker på døren og står klar med åbne arme og en varm krammer. Gode gamle (og så alligevel helt nye) Wildfoot 

Wildfoot - Sangiovese Zinfandel Winemaker's Selection Limited Edition 2021 er et pragtfuldt sammenstik af Sangiovese og Zinfandel.

En vin med en fyldig krop, der egner sig godt til mange retter. Både dem med italiensk inspiration og dem med et mere dansk islæt.

WILDFOOT er tilbage og du må købe så mange du vil, der er endda fri fragt fra 12 flasker.

Blendet er stærkere end nogensinde i denne Limited Edition af Winemakers' Selection.Et brag af en prisvenlig og yderst drikkevenlig vin!

Køb nu til kun 59 kr.!

Del vinen på
59,00 kr. v/6
125,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Gallovini

Forhandler

Fakta

Druer Sangiovese og Zinfandel
Vingård Wildfoot
Område Puglia
Land Italien
Årgang 2021
Alkohol 14%
Drikkes bedst 2022-2026
Lagring 6 måneder på små egefadeSangiovese- og Zinfandeldruerne til denne vin er fundet på de bedste marker i Puglia, Italiens støvlehæl. Her har druerne nydt al den varme og sol de elsker. Resultatet er en fyldig og solmoden vin med karakteristika fra begge druer.

Zinfandel byder ind med røde bærfrugter og kulør, hvor Sangiovese tilføjer mere af de mørke toner i smagen med sin kraftige modne kirsebærfrugt samt tanniner, og ikke mindst et passende frugtsyreindhold, så vinen ikke bliver en jammy bulderbasse, men derimod et flot afstemt blend, der begejstrer til genkøb.

Wildfoot - Sangiovese Zinfandel Winemaker's Selection Limited Edition 2021 er et pragtfuldt sammenstik af Sangiovese og Zinfandel. En vin med en fyldig krop, der egner sig godt til mange retter. Både dem med italiensk inspiration og dem med et mere dansk islæt.

Wildfoot Winery

Wildfoot laves af Barbaneras winemaker team, som også står bag kæmpe publikumsfavoritter som f.eks. Curioso og Gigino. Med Wildfoot har vinmagerne fået frie tøjler til at bruge præcis de vinmarker de ville, og lave et blend, som ellers ikke er en del af firmaets portefølje.

Det har resulteret i endnu mere vin til pengene, og eftersom vinen blev udsolgt fra producenten inden den blev frigivet, forventes der at komme fremtidige årgange også.Se flere vine fra Wildfoot Winery

Flere vine fra Gallovini


Forhandlere