Slingshot – Pinot Noir 2019

Spar 44%

Premium Pinot Noir-kup fra familie-vingård i Napa Valley!

Ekstrabladet

Vinavisen

Nu kan vi tilbyde dig dette Premium Pinot Noir-kup fra familie-vingård i Napa Valley!

Det bliver næppe mere "hot off the truck" end dette, for flaskerne er kun lige akkurat kørt igennem porten og ind på lageret.

Vi kan tilbyde dig vinen til kun 129 kr.!

I skrivende stund sidder danske anmeldere med vinen i glasset og vi tænker, at de bliver lige så begejstrede over, hvor flot vinen er lavet til en så knivskarp pris.

Thomas Rydberg fra Ekstra Bladet har allerede smagt vinen, som han giver 5 store stjerner.

Thomas mener der er tale om en meget imødekommende og ligefrem med en pæn balance og længde.

Slingshot - Pinot Noir 2019 er en mediumfyldig og meget saftig vin med noter af kirsebær, små modne jordbær, violer og et herligt fintkrydret efterspil.

Køb nu til kun 129 kr.!

Del vinen på
129,00 kr. v/6
229,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Gallovini

Forhandler

Fakta

Druer PInot Noir
Vingård Slingshot Wines
Område Californien
Land USA
Årgang 2019
Alkohol 13,5%
Drikkes bedst Nu og 4-5 år fremSlingshot - Pinot Noir 2019 er et umanerligt vellykket sammenstik af druer fra de bedste marker i henholdsvis Lake County (North Coast), Mendocino County (North Coast) og Lodi Delta Area (Central Valley). Vinen udmærker sig også ved at være 1) kompleks, og 2) lige til at gå til. Når de to ting er til stede på samme tid i en vin og prisen endda også er medgørlig, så er det svært ikke at få et smil på læben.

Slingshot - Pinot Noir 2019 er en mediumfyldig og meget saftig vin med noter af kirsebær, små modne jordbær, violer og et herligt fintkrydret efterspil.

Stilen minder mere om mange Oregon Pinot Noir'er end de andre Pinot Noir-vine vi har i sortimentet, og som du måske allerede kender godt. Der er med andre ord skruet ned for bassen og op for druens egne, rene sangstemme.

Slingshot Wines

Slingshot er et familieforetagende i Napa Valley, som styres af James Stewart, Caroline Stewart Guthrie og familiens vinproducent, Blair Gurthrie. Sammen tilslutter de sig til deres generation af vinmagere i at fokusere på spørgsmål omkring bæredygtighed, bevarelse, arbejdsmetoder og vedligeholdelse af familieejede virksomheder.

Slingshot afspejler Stewart-familiens ambition om at bevare en vital familievirksomhed og udøve meningsfuldt landforvaltning - Alt mens de producerer god vin fra de bedste vinmarker.Se flere vine fra Slingshot Wines

5/5 stjerner fra Vinavisen
"Fra den californiske Napa-dal kommer denne delikate Pinot Noir, som er sødere og rundere end de fleste europæiske. Fin, lang og intens eftersmag. Flasken har skruelåg."

5 stjerner fra Ekstrabladet
"Masser af solmodne bær i duften. Jordbær, hindbær, lyse krydderier og vanilje i smagen. Meget imødekommende og ligefrem med en pæn balance og længde."

Flere vine fra Gallovini


Forhandlere