Torre Oria Ribera del Duero Crianza 2020

Spar 46%

Markedets skarpeste Ribera del Duero-tilbud!

93 point
Flaskehalsen

92 point
Mad og Monopolet

”EXCELLENT VINTAGE 2020” - CONSEJO REGULADOR D.O. RIBERA DEL DUERO

Markedets skarpeste Ribera del Duero-tilbud!

Denne nyhed fra det store spanske vinhus, Torre Oria, er en uimodståelig,

Fadkrydret Crianza fra kongeårangen 2020, der scorer maksimumkarakteren ”Excellent” af det officielle kvalitetsråd i Ribera del Duero.

Mørkfrugtet og krydret Tempranillo i sin allermest charmerende og drikkevenlige form.

Tages prisen i betragtning er det her en regulær magtdemonstration fra danskerhuset, Torre Oria, der igennem mange år har tegnet sig for nogle af de bedste spanske vintilbud på det danske marked.

Det smager af Ribera del Duero til 150-200 kroner, men koster en brøkdel. Skal opleves!

Køb nu til kun 69,95 kr.!

Del vinen på
69,95 kr. v/6
129,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 999 kr. fra Novin

Forhandler

Fakta

Druer Tempranillo
Vingård Torre Oria
Område Ribera del Duero
Land Spanien
Årgang 2020
Alkohol 14%
Drikkes bedst Nu og 6-8 år fra høståretDen store Ribera del Duero-nyhed præsenterer sig med en mørk blommerød farve, der er violet i kanten af glasset.

Delikat, frugtintens og luksuriøst fadkrydret næse, der bare emmer af flot Ribera del Duero.

Det vælter op med brombær, blommer, vanilje, chokolade, violer og ristede kaffebønner, der suppleres af elegante skovbundsaromaer.

I munden overvældes man af den fløjlsbløde Tempranillo-frugt, der går smukt i spænd med de fornemme fadkrydderier og afrundede tanniner. Flot Ribera del Duero Crianza til en nærmest ubegribelig lav pris.

Drik nu, eller gem 6-8 år fra høståret.        

Vinen er helt oplagt at servere til stegt oksekød, lam, vildt, kraftige tapas og gryderetter samt modne oste. Servér ved 16-18°C.

Vinen er fremstillet på 100% Tempranillo, der gennemgår 12 måneder lang Crianza-modning på egetræsfade.

93 point fra Flaskehalsen
"CRIANZA-CHARME FRA RIBERA DEL DUERO... Det er måske ikke en nyskabende vanvids-åbenbaring, der her kommer fra Torre Oria. Men kærligheds-erklæringen Comprometidas er ikke desto mindre en vanvittigt charmerende Crianza fra Ribera del Duero. Blød, mørke frugter og en modenhed, der både er frisk og behagelig. Det smager så godt, at jeg godt kan distancere mig fra den temmelig utiltalende etiket, og til tilbudsprisen er det en ret skør portion tilgængelighed og charme, der er samlet i denne flaske."

92 point fra Mad & Monopolet
"Jeg holder utrolig meget af spansk vin, og en vin som Torre Oria er præcis årsagen. Den er på den populære drue Tempranillo, som altid leverer varen. I næsen giver den skøn duft af brombær, hengemte blommer, espresso, mørk chokolade og et lille hint af tobak. I munden er den flot afrundet, hvor du fornemmer nogle gode potente tanniner og masser af frugtfylde. Den gør sig fremragende til tapas og gerne, hvor du supplerer godt med krydrede indslag."

Flere vine fra Novin


Forhandlere