Vigneti del Salento – Leggenda Limited Release 2018

Spar 40%

En af verdens bedste Primitivo i begrænset luksus-udgave!

98 point
Luca Maroni

96 point
Barego' mad

94 point
Vinhulen

92 point
Ekstrabladet

Baregomad

Smag På Vin

Nu kan vi tilbyde dig en af verdens bedste Primitivo i særlig begrænset luksus-udgave!

Den ultimative meditations-vin for alle Primitivo-fans. Så køb et par kasser og drik nogle flasker nu og gem de andre over de næste 10 år.

Vigneti del Salento - Leggenda Limited Release 2016 er et sandt overflødighedshorn, både for næsen og ganen.

Er du Primitivo-fan får du i denne vin mere end du vidste, at du drømte om:
Varme, charme og sødme med modne frugter (blå blommer, brombær, sorte kirsebær, tørrede figner og rosiner), der trimler rundt imellem hinanden i munden.

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
149,00 kr. v/6
249,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Gallovini

Forhandler

Fakta

Druer Primitivo
Vingård Vigneti del Salento
Område Puglia
Land Italien
Årgang 2018
Alkohol 15%
Drikkes bedst Nu og 10 år frem
Lagring 12 måneder på amerikansk og fransk egVigneti del Salento - Leggenda Limited Release 2016 er et sandt overflødighedshorn, både for næsen og ganen.

Druerne får lov at tørre lidt ind på de gamle vinstokke for at højne sødmen og koncentrationen, før de håndhøstes i september måned.

De høstes om natten, mens der stadig er stjerner at se på himlen og hvor de er kølede ned af dagens bagende varme sol. Denne nattehøst har inspireret vinmageren til at sætte en stjerne på flasken.

Flot holdt på plads af behagelig frugtsyre og velintegrerede tanniner. Lang, krydret og lækker finish. Mums for alle pengene!

Server den gerne til vildt og til rødt kød. Den kan godt tåle lidt modspil fra kraftige retter. Vi anbefaler at servere Vigneti del Salento - Leggenda Limited Release 2016 ved en starttemperatur på 16-18 grader.

Fantini Group Farnese

Fantini Group Farnese er kåret som årets italienske vinproducent 2016, 2017, 2019 og 2020

Fantini Group Farnese er, i forhold til branchen, en relativ ung virksomhed (startet i 1994). Til trods for dette er man meget ambitiøs, og med sit meget høje kvalitetsniveau eksporterer man nu til 74 lande og har en produktion på mere end 20 millioner flasker.

Fantini Group Farnese ligger i byen Ortona i regionen Abruzzo.  Navnet Farnese har været forbundet med byen siden 1538 hvor en prins ved navn Farnese, byggede det smukke ”Palazzo Farnese” hvor han trak sig tilbage og levede med en Østrigsk prinsesse.

Siden Fantini Group Farnesestartede i Abruzzo, har man efterfølgende udvidet til også at dække regionerne Campagnien, Sicilien, Basilicata og Apulien. På de relativ få år man har eksisteret, er man blevet den førende vinproducent i Syditalien, og producenten med flest præmieringer og flotte imponerende anmeldelser. Ikke bare i det sydlige Italien, men i hele Italien.Se flere vine fra Fantini Group Farnese

96 point og 6/6 stjerner fra Barego'mad
"Leggenda er uden tvivl en af de bedste og mest fuldendte Primitivo di Manduria-vine jeg har smagt længe. Et vaskeægte hælspark fra Syditalien. Bellissimo! Denne vin er ganske enkelt født under et heldigt stjernetegn, for sikke en overbevisende magtdemonstration fremelsket på tussegamle vinstokke under sydens sol."

94 point fra Vinhulen
"Her er ingen kanter, ingen mislyde. Det er højoktan frugtpower uden at miste intensiteten eller kamme over, som man kan finde i mange andre vine af typen. Her passer tingene sammen. Imponerende friskhed også selv om man kan fornemme fadets underliggende præg i denne unge vin. Det er på alle måder velafstemt, magtfuldt og ren opvisning i, hvordan man laver kraftfuld vin uden at overdrive med fokus på harmoni."

92 point fra Ekstrabladet
"Sort og meget intens og koncentreret. Sorte blommer, lakrids, peber, bagte krydderier og vanilje. En powervin, forholdsvis tør i udtrykket med en lang krydret afslutning."

5 stjerner fra Smag på vin
"Heftig og koncentreret Primitivo, hvor druerne har tørret lidt ind på stokkene for at udvikle mere sukker og koncentration. Derfor har vi også en vin med masser af smag og høj på alkohol. Alkoholen er dog pænt integreret. Syren er til den lette side, mens den modne tannin giver den noget struktur over for frugtsødmen. Dufter og smager af brombær, sort blomme, kaffe, læder og vanilje. En god Primitivo, der stikker af fra de sødladne og strukturløse fætre fra regionen."

Flere vine fra Gallovini


Forhandlere