Cliffhanger – Riesling Feinherb 2022

Spar 46%

Vanvittigt Riesling-kup fra Mosel!

Her er et af årets absolut vildeste hvidvinskup!

Cliffhanger - Riesling Feinherb er en super lækker Mosel-Riesling til en brøkdel af, hvad områdets "gamle" producenter koster.

Feinherb er ikke en officiel (men dog vældig brugt) betegnelse for vine, der ligger mellem halvtør og sød.

Feinherb er i den søde ende af denne skala med cirka 18 gram restsukker pr. liter. Her får du afstemt sødme med velafbalanceret syre. 

Er du Mosel-fan vil du uden tvivl nikke genkendende til både stilen og smagen - men helt sikkert ikke prisen.

Cliffhanger har fået sit navn fra det smukke, stejle og svært fremkommelige Mosel-bjerglandskab.

Her er virkeligt value-for-money, og vi har kun kunnet skaffe et lille parti af vinen, så skynd dig at få et par kasser i hus nu!

Køb nu til kun 75 kr.!

Del vinen på
75,00 kr. v/6
139,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Gallovini

Forhandler

Fakta

Druer Riesling
Vingård Cliffhanger Wines
Område Mosel
Land Tyskland
Årgang 2022
Alkohol 10,5%
Drikkes bedst Nu og 3-4 år fremDenne Riesling har stor, tæt aroma. Det kan den takke det kølige klima og vinstokkenes dybe rødder i den mineralske undergrund for. I kombination med den lange modningstid på stokkene, er dette helt usædvanligt vellykket.

Her får du afstemt sødme med velafbalanceret syre. Er du Mosel-fan vil du uden tvivl nikke genkendende til både stilen og smagen - men helt sikkert ikke prisen.

Cliffhanger - Riesling Feinherb 2022 vil være helt perfekt at nyde nu. Men som med alle andre gode Rieslingvine, så begynder eventyret først, når den hældes på flaske og den vil således folde smagsoplevelsen yderligere ud over de næste 3-5 år.

Cliffhanger Wines

Cliffhanger laves af 4 unge tyske vinmagere med det besynderlige firmanavn PLOB. Ordet er en sammentrækning af de 4 iværksætteres efternavne: Pauly, Ludwig, Oberbillig og Berres.

Hver især arbejder de også på egne vingårde, men har i en årrække haft ønsket om at lave stor og tilgængelig vin i kult-området Mosel.

Det giver sved på panden både at styre egen vingård og klatre på Mosel-vinmarker når der skal høstes, men resultatet har været sliddet værd - Cliffhanger er blevet en enorm international succes, da den har klemt den berømte Mosel-kvalitet ned i et helt nyt prisleje.Se flere vine fra Cliffhanger Wines

Flere vine fra Gallovini


Forhandlere