Bodegas del Mundo Valdemoreda Tinto 2018

Spar 45%

Restparti: Spar 45% på Rioja-guldvinder fra stjerne-producent!

Vinavisen

Guldmedalje
Berliner Wein Trophy

8/10 point
Bedste Vin til Prisen

Vi har et lille restparti af denne Guldvinder Rioja-rødvin af håndplukkede Tempranillo druer, som vi kan tilbyde dig til ekstra lav pris!

Nu har du muligheden for at lave et ægte Rioja-rødvins-kup 

Så det er nu du skal slå til!

Bodegas del Mundo er et projekt ejet og drevet af Bodegas Valdemar. Det er startet i 2010, med det formål at bryde lidt med traditionerne i området. Her skulle der laves drikkevenlige vine, i et prisleje alle kan være med i. Vine til alle formål, med stor fokus på Value for Money.

Det sidste må man sige de er kommet i mål med. Det er sjældent set at en lækker Rioja med 5 måneders fadlagring, med ekspertisen fra en af Spaniens mest traditionsrige gårde, bliver solgt til 49,- kr. Oveni i det, præmieret med en af de store europæiske guldmedaljer – nemlig Berliner Wein Trophy.

At vinene har kvalitet til at blande sig i toppen af vin-hierakiet, vidner flere internationale anerkendelser om. Adskillige topplaceringer i Guia Penin og i andre vinskrifter. Vine blandt TOP100 af årets vine hos Winespectator, og ikke mindst kåret af Wine and Spirits Magazine som et af de 5 bedste vinhuse i Rioja de sidste 25 år.

Så det er nu du skal fylde vingemmerne med denne dejlige vin. Her får du masser af kvalitet til små penge!

Køb nu til kun 49 kr.!

Del vinen på
49,00 kr. v/6
89,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 449 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer Tempranillo
Vingård Bodegas del Mundo
Område Alava, Rioja
Land Spanien
Årgang 2018
Alkohol 13,5%
Drikkes bedst Drikkemoden nu, men kan gemmes de næste 3-4 år
Lagring 5 måneders fadlagringDruerne til denne Rioja-rødvin, kommer fra marker i området Alava i det centrale Rioja-distrik. Markerne med højeste kvalitet, er blandt de mange hektarer man ejer hos Bodegas Valdemar.

Den mangeårige historik gør at Bodegas Valdemar altid kan levere druer af højeste kvalitet.

Valdemoreda 2016 er produceret på 100% Tempranillo.

Druerne håndplukkes i starten af oktober, og macerationen foretages ved lave temperaturer i 24 timer.

Efter endt gæring, lagres vinen i 5 måneder på amerikanske egefade.

Vinen har en dyb rød farve, og duften har mørke bær med snert af vanille og karamel. Smagen er rund og afbalanceret, med en dejlig lang eftersmag.

Vil passe godt til godt til alle kødretter, og derfor et optimalt bud på årets grillvin. Bør serveres ved 16-18 grader.

Bodegas Valdemar

Om Bodegas Valdemar, kan man virkelig sige de har dybe rødder i den spanske vintradition. Bodegas Valdemar startede sin produktion i 1889, og har siden blot bygget yderligere på ekspertise og kvalitet. 5. generation ejer og driver Bodegas Valdemar nu. Gården og produktionen startede i området Rioja, hvor man altid har haft en politik om udelukkende at bruge egne marker til produktion af druer. Dette for at sikre den samme høje kvalitet, og ikke risikere at andre producenter ikke kompromitterede dette.Bodegas Valdemar har altid været pionerer indenfor for vinproduktionen, og havde blandt andet den første installation til temperaturkontrolleret gæring i Europa.I området Ribera del Duero, nærmere bestemt distriktet Nava de Roa nær Duero-floden, har man gården Fincas Valdemar. Området nær floden gør, at man har nogle fremragende jordbundsforhold til at producere sine vine. En kombination af sandet/leret jordbund, gammel flodseng og en lettere stenet jordbund giver en rigtig dejlig smag til vinen.

Se flere vine fra Bodegas Valdemar

5/5 stjerner fra Vinavisen
"Let, slank og delikat rødvin til en yderst attraktiv pris. Den har noter af friske kirsebær og gode tanniner."

Value: 8/10​ fra Bedste vin til prisen
"Her har vi en vin, der kan klare det meste. En oplagt buffetvin, der har en fin karakter, uden at den træder specielt meget i nogen særlig retning. Den har blødhed og charme, men den har også en god portion krydderi, der kan hamle op med et alsidigt buffet-bord. Smagen er lang og fyldig, og den er vedvarende på en blid men også lidt anonym måde. En superfin buffetvin til prisen, og den klarer også fint at være en hyggevin til forårets og sommerens brogede sammenkomster."

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere