Casali del Barone Barbera Piemonte 150+1 2023

Spar 37%

Kanonvin: Bedste Barbera til prisen med 97 point!

97 point
Best Italian Wines Annuario

91 point
Mad og Monopolet

Bedste Barbera til prisen - Lækker moden bærfrugt, friskhed, krydderi – denne charmetrold har det hele!

91 point fra Mad & Monopolet: "Det er svært at finde mere value for money end ved Casali del Barones Barbera..."

Pssst! Vinens hemmelige våben er 15% af "Barolo-druen" Nebbiolo. Elegancen og kompleksiteten fra "kongedruen" løfter Casali de Barone op på et niveau langt over det normale for prisklassen.

Vinen har en dyb rubinrød med violette nuancer. Næsen forfører med hindbær, kirsebær, brombær og blomme, samt luksuriøse fadnoter af mørk chokolade, kaffebønner, kanel og nellike. I munden lækker blød og frugtfyldig med madvenlig syre og flot krydret finish.

Denne flotte vin er frugten af samarbejdet med 150 vindyrkere og 1 winemaker, Daniele Ress fra Schenk Italia. Druerne håndhøstes og håndsorteres i vineriet under ledelse af Daniele Ress.

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
75,95 kr. v/6
120,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 999 kr. fra Novin

Forhandler

Fakta

Druer 85% Barbera og 15% Nebbiolo
Vingård Schenk
Område Piemonte
Land Italien
Årgang 2023
Alkohol 13,5%
Drikkes bedst Nu og 2-3 år frem
Lagring Vinen modner i 3 måneder på små egetræsfadeBarbera Piemonte 150+1 er fremstillet på 85% Barbera og 15% Nebbiolo. Denne flotte vin er frugten af samarbejdet med 150 vindyrkere og 1 winemaker, Daniele Ress fra Schenk Italia. Druerne håndhøstes og håndsorteres i vineriet under ledelse af Daniele Ress.

Mosten gærer temperaturstyret, med daglige ”pump overs” i 10 dage for optimalt udtræk af farve, smag og tannin. Vinen modner 3 måneder på små egetræsfade.

Dyb rubinrød med violette nuancer. Næsen forfører med hindbær, kirsebær, brombær og blomme, samt luksuriøse fadnoter af mørk chokolade, kaffebønner, kanel og nellike. I munden lækker blød og frugtfyldig med madvenlig syre og flot krydret finish. Drik nu, eller gem 4-5 år fra høståret.

Anbefales til hygge, italienske specialiteter, pasta, pizza, kraftige kødretter og modne oste. Nyd vinen ved 15-17°C.

Schenk

Schenk er et stolt og traditionsrigt schweizisk vinfirma, som i dag også ejer vinmarker og vinerier i Frankrig, Spanien og Italien. Med sine fem ønologer samt to ”flying winemakers” fremstiller topprofessionelle Schenk Italia vin fra hele Italien – heriblandt de fremragende og succesfulde brands Amicone og Masso Antico.

Schenk er en af Italiens største producenter og fremstiller omkring 80 millioner liter vin om året. De er rigtigt gode til at lave god vin til lave priser.Se flere vine fra Schenk

91 point fra Mad & Monopolet
"Det er svært at finde mere value for money end ved Casali del Barones Barbera, hvor der er blandet Nebbiolo i. Den er let drikkelig, fyldt med smag af røde, friske bær og er vitterlig en vin, hvor alle kan være med - også på prisen. Duft af kirsebær, hindbær, vanilje, lakrids og en skøn mundfylde, hvor der er masser af frugt og friskhed"

Anmeldelser af 2022 årgangen:

91 point fra Winewherever, Rasmus Christensen
"En parfumeret Barbera der har fået 15% Nebbiolo tilsat. Det har bidraget med tanniner og struktur, som vinen utvivlsomt har godt af. Men det er fortsat Barberaens mørke syrlige frugt og saftige karakter, der er i spil her, og man får fornemmelsen af at tygge sig igennem hele grøntafdelingens bærsamling. Her er der masser af umiddelbar saftig friskhed."

91 point fra Mad & Monopolet
"Barbera er utrolig lækkert, når det er lavet korrekt. Casali del Barone Barbera 150+1 Piemonte 2021 laver det korrekt, og når den koster 59,95 kr. på tilbud, så er det næsten årets køb. Når en Barbera er i sit es, er den perfekt til fx pizza, tapas eller lette grillretter - faktisk kan den også gå til fisk, hvis den serveres køligt (ca. 12 grader). Det er denne genial til. I næsen har den florale noter, viol, friske krydderurter, røde bær og et hint af lakrids. I munden har den en lækker syre, hvor frugtsødmen er trukket lidt tilbage, og det fungerer perfekt. En frisk og livlig vin med masser af struktur - godt gået."​

"Kanonvin til spotpris" fra Vinhulen
"Rubinrød. Frisk kirsebærnæse i letkrydret stil. Smagen er blød og friskfrugtet med røde kirsebær, krydderi og frisk frugtsyre med ganske let bid og masser af charme. Vinen har masser af frugt og klassisk Barbera i sit udtryk en fin balance og stor drikkevenlighed. Kanonvin til spotpris - fremragende til prisen. Drik 2022-2023​"

 

Flere vine fra Novin


Forhandlere