Ducato Grazioli - Petit Verdot 2014

Spar 35%

Restparti: Spar 50% på denne unikke Italienske prisbelønnede rødvin!

Finansbureauet

96/99 point
Luca Maroni

Vi har et ille restparti på 12 kasser af denne denne unikke Italienske prisbelønnede rødvin, som du nu kan få til ekstra lav pris!

6/6 stjerner og "Testvinder" fra Finansbureauet: "En helt unik vin"

Denne vin skal du bare prøve. Der er tale om en helt speciel Italiener og en ganske særlig oplevelse. Vinen er lavet udelukkende på Petit Verdot, der ikke ligefrem er nationaldrue i Italien. Resultatet er noget nyt og spændende.... Noget unikt! 

Vivino skriver om vinen: God kvalitet for pengene. Lignende vine koster normalt 35% mere.

Optræder i Vivino's 2018 Wine Style Awards: Central Italy Red

4.3 stjerner på Vivino med hele 181 bedømmelser

Det er en sødmefuld og vanillepræget oplevelse med masser af fylde og blødhed. Luca Maroni har da også givet vinen hele 96 af 99 point, så du kan regne med at kvaliteten er helt i top

Flaskehalsen.nu mener der er tale om en anderledes vin. Og den slags er vigtig for dig, der gerne vil udforske lidt nyt og smage noget, der skiller sig helt ud fra alt det andet, du støder på.

Så samlet set er der tale om en speciel rødvin og en ganske særlig oplevelse. Finansbureauet giver vinen topkarakter 6 stjerner og kårer den til ugens testvinder. Dette er hele vejen igennem en unik vin. Gå ikke glip af denne enestående vin.

Del vinen på
129,00 kr. v/6
199,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 449 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer Petit Verdot
Vingård Ducato Grazioli
Område Lazio
Land Italien
Alkohol 13%
Drikkes bedst Nu og 5-8 år fremHvis man som vinelsker ønsker at prøve og opleve en vin man ikke møder hver dag, er denne Petit Verdot et rigtig godt sted at starte. Som Finansbureauet skriver – en helt unik vin.

Petit Verdot er kendt for sin meget elegante duft, flotte struktur og dybe farve. Petit Verdot har det bedst med masser af varme, og klimaet i Lazio omkring Rom har vist sig meget velegnet til at dyrke denne drue.

Den har udover den meget lækre næse, også en utrolig lang eftersmag med masser af fylde. Det til trods for alkoholen er på ”beskedne” 13%. Men lige præcis det faktum giver plads til en masse nuancer.

Druerne høstet manuelt, og med mindre udbytte på markerne. Vinen gæres i 15 dage ved 18 grader, og lagres efterfølgende i 4 måneder på små franske egefade. Efterfølgende lagres vinen 6 måneder på flaske.

Kan drikkes til kød, pasta, pølse og ost + meget andet. Er en meget alsidig vin.

Ducato Grazioli

Ducato Grazioli er resultat af et møde mellem Giulio Grazioli og vinmageren Filippo Baccalaro. Giulio Grazioli er Greve (Duke) og efterkommer af en romersk slægt der i århundreder har været dedikeret til dyrkning af markerne i området omkring Rom.

Filosofien og visionen hos Ducato Grazioli er at skabe vine unikke og virtuose vine, tro mod nogle af de oprindelige italienske druesorter.

Med den ypperste respekt for druernes karakter, stræber man efter den absolut højeste kvalitet de lokale områder kan levereSe flere vine fra Ducato Grazioli

6/6 stjerner og "Testvinder" fra Finansbureauet
"En rødvin fra Lazio området i Italien vandt denne uges test. Ducato Grazioli Petit Verdot 2014 hedder den. En vin som er lidt anderledes derved, at den er lavet udelukkende på Petit Verdot druen. Det er i sig selv ikke specielt normalt og da slet ikke i italienske vine. Men det holder hele vejen igennem. Flot sammensat næse med noter af muskatnød og varmt saunatræ, rustik og let støvet mund med bløde toner af kanel, hvid peber og rosiner og lang næsten portvinsagtig eftersmag. En helt unik vin."

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere