Emil Bauer Mr Ruby´s Choice Chardonnay 2022

Spar 26%

Vores favorit Chardonnay fra Pfalz med topkarakterer!

Spritnyt

Dagens tilbud er vores favorit Chardonnay fra Pfalz med flotte 6 stjerner fra Jyllands-Posten!

Chardonnay druen er virkelig ved at få rodfæste i Tyskland. Kvaliteten stiger og stiger, og i hænderne på de rigtige - for eksempel brødrene Bauer, så ender vinen med at blive en stor oplevelse - for små penge.

Vinen har hentet flotte ratings. Blandt andet 5 stjerner og "Godt køb" på Spritnyt.com, der skriver:
"Fyldig næse med fersken noter. Flot stringent syre og fin hvid stenfrugt i smagen. Flot balance og en koldklima chardonnay i sin helt egen friske stil."

Vingården Emil Bauer drives i dag af grundlæggerens to sønner. De har i den grad været med til at løfte vingården ind i det 21. århundrede.

Vinen dufter af fersken, lime og grønne æbler. Cremet smag, igen med fersken og grøn let bitter grape-note, samt forfriskende syre der sidder lige i skabet. 

Køb nu til ekstra lav tilbudspris!

Del vinen på
95,00 kr. v/6
129,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Mr Ruby

Forhandler

Fakta

Druer Chardonnay
Vingård Emil Bauer
Område Pfalz
Land Tyskland
Årgang 2022
Alkohol 13%
Drikkes bedst nu og to år fremVingården Emil Bauer drives i dag af grundlæggerens to sønner. De har i den grad været med til at løfte vingården ind i det 21. århundrede, så den i dag fremstår som et topmoderne vinhus, med rene, sprøde vine på druer, som ikke altid lige forventes at finde på en tysk vinmark. Selv en drue som Viognier dyrkes med stor succes her.

Denne Chardonnay dufter af fersken, lime og grønne æbler. Cremet smag, igen med fersken og grøn let bitter grape-note, samt forfriskende syre der sidder lige i skabet. 
Vinen er gæret og lagret på ståltank, der er ingen udefra kommende aromaer der kan forstyrre den rene delikate Chardonnay-frugt. 

Emil Bauer

Emil Bauer var bedstefar til Martin og Alexander Bauer, der i dag driver vingården på 35 ha beliggende ved Landau i Pfalz. Gården har været i Bauer familiens eje i fem generationer.

Fokus ligger på de hvide druer Riesling, Pinot Blanc, Sauvignon Blanc, Chardonnay og Viognier, men der eksperimenteres også en del med forskellige røde druesorter på gården. Alexander er ansvarlig for vinfremstillingen og Martin står for den smarte markedsføring.

​Deres far sørger stadig for landbrug, og også hans bror Arno Bauer hjælper stadig til. Martin Bauer arbejdede tidligere med markedsføring og vendte tilbage til vinfremstillingsvirksomheden for 8 år siden. Hans sind og ånd startede en helt ny generation af tyske vinetiketter. Hans provokerende engelske sætninger forårsager opmærksomhed. Ikke kun etiketterne, også vinene nyder stor popularitet.Se flere vine fra Emil Bauer

5 stjerner og "Godt køb" på Spritnyt.com
"Fyldig næse med fersken noter. Flot stringent syre og fin hvid stenfrugt i smagen. Flot balance og en koldklima chardonnay i sin helt egen friske stil."

Det skrev de om årgang 2020:
94 point af Anders Grøndahl
"Blændende. Ren og citruspræget chardonnay med toner af smør og kalk. Servér den kold, og den vil minde dig om en tre gange dyrere Bourgogner. Til prisen er det en hvidvin i verdensklasse."

91 point og 6 stjerner i Jyllands-Posten
"Ih, du fredens en frugtig ballademager. Ren, k5 stjerner og "Godt køb" på Spritnyt.com
"Fyldig næse med fersken noter. Flot stringent syre og fin hvid stenfrugt i smagen. Flot balance og en koldklima chardonnay i sin helt egen friske stil."lar og højeksplosiv aromatisk; fuld af fersken, pink grape, fyrrenåle, lime og citronverbena. Smagen er sitrende saftig med kulsyreprik, bitterhed og en liflig sødme, der trækker finalen i langdrag. "

91 point på Flaskehalsen
"God fylde, saftige og bløde flader og en charmerende frugt. Det er ikke sødt, men alligevel har man en klar fornemmelse af modne frugter."

90 point i Vinbladet
"Aromatisk duft, fersken, melon, citrus og grapefrugt. Slank, elegant chardonnay, kølig med god fylde og frisk, ren, frugtagtig eftersmag med fin syre og fin bitter tone."

5 stjerner af Anders Halskov-Jensen
"Fed, fyrig melonnæse med ren moden frugt. Fyldig, men rank mund med frugtfylde på et mineralsk skelet. Tæt, saftig finish. Der er masser vin for pengene her."

Flere vine fra Mr Ruby


Forhandlere