Farnese - Grans Sasso Pinot Grigio 2019

Spar 42%

Restparti: Guldvinder Pinot Grigio fra Italiens bedste vingård i begrænset udgave!

Guldmedalje
Concours International De Lyon

Vi har et lille restparti af denne Guldvinder Pinot Grigio fra Italiens bedste vingård i begrænset udgave!

Denne pragtfulde Pinot Grigio hvidvin fra Italiens bedste vingård har vundet den store guldmedalje ved Concours International De Lyon!

Denne udgave er en "Edizione Limitata", som betyder at der er tale om en begrænset udgaven, hvor der kun laves få tusinde flasker.

Gran Sasso er et nyere projekt hos Farnese, som målrettet ønsker at lave meget drikkevenlig vine - med god value for money!

Farnese Vini er lige kåret som årets producent 2020 af Mundus Vini.

Farnese Vini er yderligere kåret som årets vinproducent 2016/2017 og nu også 2019 af Luca Maroni.

Køb nu til vores fabelagtige lave pris!

Masser af frugt i smagen hvor noter som fersken, grapefrugt og citrus/lime slår igennem, dejlig blød og dog med masser af fylde. Rundet af med en smule mineral, medium krop og en god lang finnish. 

Vinen har en flot strågul farve, en lækker frugtig næse med strejf af vanilje og muskat.

Kan drikkes til de fleste lette retter, og selvfølgelig som et godt glas i solen.

Køb nu til vores vanvittige lave pris!

Del vinen på
69,00 kr. v/6
119,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer Pinot Grigio
Vingård Farnese Vini
Område Sicilien
Land Italien
Årgang 2019
Alkohol 12%
Drikkes bedst Nu og 2-4 år fremValentino Sciotti er manden bag dette vinhus under Farnese-organisationen. Her kører flere af vingårdene for Farnese i det sydlige Italien, samt Gran Sasso her i Abruzzo. Det er den unge vinmager Marco Flacco der står bag produktionen, og han udtryk er mere friskt og frugtig end man ellers ser i denne region.

Druerne til denne vin dyrkes på 15-20 år gamle marker/stokke på Sicilien.

Der høstes ved håndkraft i slutningen af august/starten af september, og får efterfølgende en let presning.

Alt foregår i et temperaturkontrolleret klima, og gæringen foretages ved 10-12 grader i 18-22 dage. Den lave temperatur er med til at fremhæve aromaerne i vinen.

Vinen færdiggøres herefter på ståltanke, hvorefter den tappes.

Vinen har en flot strågul farve, en lækker frugtig næse med strejf af vanilje og muskat. Masser af frugt i smagen hvor noter som fersken, grapefrugt og citrus/lime slår igennem, dejlig blød og dog med masser af fylde. Rundet af med en smule mineral, medium krop og en god lang finnish.

Kan drikkes til de fleste lette retter, og selvfølgelig som et godt glas i solen.

Serveres ved 10-12 grader

Fantini Group Farnese

Fantini Group Farnese er kåret som årets italienske vinproducent 2016, 2017, 2019 og 2020

Fantini Group Farnese er, i forhold til branchen, en relativ ung virksomhed (startet i 1994). Til trods for dette er man meget ambitiøs, og med sit meget høje kvalitetsniveau eksporterer man nu til 74 lande og har en produktion på mere end 20 millioner flasker.

Fantini Group Farnese ligger i byen Ortona i regionen Abruzzo.  Navnet Farnese har været forbundet med byen siden 1538 hvor en prins ved navn Farnese, byggede det smukke ”Palazzo Farnese” hvor han trak sig tilbage og levede med en Østrigsk prinsesse.

Siden Fantini Group Farnesestartede i Abruzzo, har man efterfølgende udvidet til også at dække regionerne Campagnien, Sicilien, Basilicata og Apulien. På de relativ få år man har eksisteret, er man blevet den førende vinproducent i Syditalien, og producenten med flest præmieringer og flotte imponerende anmeldelser. Ikke bare i det sydlige Italien, men i hele Italien.Se flere vine fra Fantini Group Farnese

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere