Feudo Maccari Olli Grillo 2023

Spar 52%

Italiensk Chardonnay-look-a-like til vanvittig lav pris!

92 point
Mad og Monopolet

Vi har gjort det igen. Vi har fundet det vildeste vintilbud, som du kommer til at se i år.

Feudo Maccari Olli Grillo i helt ny frisk årgang med samme fantastiske smag!

Denne fantastiske hvidvin kommer fra Sicilien. Vinen er lavet på den lokale Grillo drue, men smagen er fed og cremet som en lækker Chardonnay.

Vi kan tilbyde dig til kun 66,95 kr. DU SPARER HELE 53%. Slå til nu, før pallen er tom!

Feudo Maccari er ejet af Tenuta Sette Ponti - et af tophusene fra Toscana der har investeret stort i Feudo Maccari på Sicilien. Et klogt valg, da top-produkterne nærmest vælter ud af skabet.

Til en pris på kun 66,95 kr. er dette helt vildt. Vi har aldrig før kunnet tilbyde så megen kvalitet for så små penge.

Vi påstår, at alle elsker Grillo og har du ikke allerede prøvet denne charmerende sag, så benyt chancen og læg et par kasser rigtig lækker hvidvin på lager.

Køb nu til kun 66,95 kr.!

Del vinen på
66,95 kr. v/6
139,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 999 kr. fra Novin

Forhandler

Fakta

Druer Grillo
Vingård Feudo Maccari
Område Sicilien
Land Italien
Årgang 2023
Alkohol 13%
Drikkes bedst Nu og 3 år fremDyb, strågul farve. Cremet bouquet med noter af sommerblomst, citrus, fersken og let mineralitet. Smagen er fed og cremet som en lækker Chardonnay, kombineret med charmerende og elegant sprød frugt, i særdeles flot balance med en meeeeeget lang kraftig afslutning.

En usædvanlig allround hvidvin, der passer perfekt til røget, fed fisk, lækre, kraftige forretter og grillet eller krydret fisk.

Feudo Maccari

Den ekstremt anmelderroste vingård, Feudo Maccari, ligger i området Noto på den sydlige del af Sicilien.Monica Moretti og hendes far Antonio laver vin sammen på de samme marker. Hans vine hedder Feudo Maccari og hendes hedder Monica Moretti. Hvis man gerne vil have Feuco Maccaris navn på etiketten, koster vinen det dobbelte.

Se flere vine fra Feudo Maccari

92 point fra Mad & Monopolet
"Det er en virkelig fin vin den her, og til prisen burde den nok stå afkølet på samtlige terrasser landet over. Den er på druen “Grillo”, som kombineret med Italiens sol giver en skøn hvidvin med duft af citrus, grape, tropisk frugt og et lille hint af hav. I munden er den frisk og med masser af frugt og en let syre."

Anmeldelser af 2022 årgangen:

93 point fra Mad & Monopolet
"Hands down - det her er konge vin! Sicilien er kendt for at producere lækker vin - Feudo Maccari Olli Grillo er ingen undtagelse. Den er lavet på den mindre kendte drue Grillo, som reelt er helt sin egen - ikke noget med sammenligninger her. Næsen er fyldt med duft af grape, grillet citron, “Granny Smith-æbler”, hasselnødder og mango. I munden er den blød, rund og har både friskhed, syre og en lækker frugtfylde."

91 point fra WineWherever, Rasmus Christensen
I 2022 har vinen fået et ekstra løft med en mere blomstret duft og smag af saftige ferskner. Den har en behagelig kombination af syre, krop og frugt, og så har den lige en lille smule tanniner, der skaber lidt kant afslutningsvis. Feudo Maccari får Grillo til at synge."

91 point fra Rolf Madsen, Vinexpressen
"Dejlig yeasty bærfrugt med strejf af fersken, ananas og gule blommer. Afrundet i munden med stor friskhed, dejlig syre og en lille saltet mineralitet i finalen. Læskende og saftevandsagtig på den über-fede måde. Høj genkøbsfaktor."

90 point fra Houlberg
"I næsen er det æble-og cidersaft, fersken, ananas samt lemon, grape og syltede citroner, grønne blade, nogle leragtige noter samt grønne krydderurter og søde krydderier. Smagen er meget behagelig ... pærer og fersken med en kalket og saltet mineralitet. Der kommer også lidt sødbitter lemon frem, men vinen er ikke sådan ultra kompleks, men bestemt ultra interessant på en venlig og pleasende facon, hvor der fortsat er bid, sødme og blød frugt. 90 point"

Flere vine fra Novin


Forhandlere