Terre Cevico Merlot Appassite Organic 2022

Spar 50%

Spar 50% på Italiensk stjernevin fra teamet bag kundefavoritten Galante!

96 point
Luca Maroni

4,0 stjerner
Vivino

Spar 50% på denne skønne italienske stjernevin fra teamet bag kundefavoritten Galante!

Pomerol-druen på Amarone-metoden… Det kan kun blive en god oplevelse.

Hvis du er vild med Ripasso, Amarone og Zinfandel, så kan du roligt grovglæde dig til denne violduftende og blommebløde 97 point-Merlot fra den nordøstlige Italien.

De økologisk dyrkede druer er koncentrerede ved soltørring, så smagen sniger sig helt tæt på den mørke og fløjlsbløde frugtpower, som vi alle kender og elsker fra Amarone.

Vinen har fået hele 96 point fra Luca Maroni. Vinen får også hele 4,0 point på Vivino!

Den nyskænkede Merlot sejler fed og mørk kirsebærrød rundt i glasset…. Næsen forkæles straks med toplækker duft af violer, hindbær, sorte kirsebær, solbær og rosiner, der går perfekt i spænd med sød lakrids og vaniljekrydderi. I munden blød og frugtfyldig med let vaniljekrydret charmefrugt til den helt store guldmedalje. Lækker, nærmest Pomerol-blød finish, der straks giver lyst til endnu en slurk!

Nyd den solo som hyggevin - eller til saftige bøffer, barbeque, pizza og pasta. Den klarer det hele!

Køb nu til kun 64,95 kr.!

Del vinen på
64,95 kr. v/6
129,95 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 999 kr. fra Novin

Forhandler

Fakta

Druer 100% Merlot
Vingård Terre Cevico
Område Rubicone IGP, Emilia-Romagna
Land Italien
Årgang 2022
Alkohol 14%
Drikkes bedst Nu og 5 år fremVinen er skabt på 100% Merlot, som håndselekteres fra økologisk dyrkede vinmarker i det nordøstlige Italien, hvor vi finder regionen Emilia-Romagna med appellationen Rubicone IGP. Ved at lade Merlot-druerne soltørre på vinstokken inden høst, opnår Terre Cevico en enestående fylde og smagkoncentration, som løfter den færdige rødvin til et helt nyt niveau. Vinen er lavet i en blød og saftig stil med frugtbevarende gæring og kort modning på ståltank.

Den nyskænkede Merlot sejler fed og mørk kirsebærrød rundt i glasset…. Næsen forkæles straks med toplækker duft af violer, hindbær, sorte kirsebær, solbær og rosiner, der går perfekt i spænd med sød lakrids og vaniljekrydderi. I munden blød og frugtfyldig med let vaniljekrydret charmefrugt til den helt store guldmedalje. Lækker, nærmest Pomerol-blød finish, der straks giver lyst til endnu en slurk.

Drik nu, eller gem 5-6 år fra høståret. Server ved 15-18°C"

Terre Cevico

Terre Cevico er et vin-kooperativ, der blev etableret i 1963 i Romagna for at producere vine af høj kvalitet.

De har kun kunne opnå positive resultater ved at handle i forening. Kun sammenslutningen af masser af mennesker i et kooperativ kunne skabe et nyt miljø, hvor man kan leve med værdighed og bearbejde jorden rentabelt selv med små vinarealer. Det er, hvad de gjorde, da de i 1963 grundlagde deres kooperativ for at producere vine af høj kvalitet, som de med rette er stolte af.Se flere vine fra Terre Cevico

4,0 stjerner på Vivino
"Flot Merlot vin med mørk kirsebærrød farve i glasset. Lækker duft af hindbær, sorte kirsebær, solbær og vanilje. I munden blød og frugtfyldig med let vanilje og eg. Lækker, nærmest Pomerol-blød finish der hænger længe i munden."

Anmeldelser af 2021 årgangen:

92 point fra Mad & Monopolet
"I am not drinking any fucking Merlot!” - citat fra Sideways - men det kan du nu roligt gøre og navnlig til denne pris og kvalitet. Jeg har tidligere smagt Terre Cevico Merlot Appassites forskellige vine, og de leverer rigtig god hverdagsvin. Denne har en skøn næse fyldt med duft af rosenblade, jordbær, blommer, lakrids og masser af vanilje. I munden er den helt smooth - poleret frugt er nok den bedste betegnelse for den fylde, den giver. Det er en vin, hvor alle kan være med."

90 point fra WineWherever, Rasmus Christensen
"De rosinerede Merlot-druer har skabt en rund og blød vin, hvor den saftige frugt har en fremtrædende position. God balance mellem de modne og halvsøde kirsebærtoner og syren, der holder vinen oppe."

 

Flere vine fra Novin


Forhandlere